Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. decembra 2020, 10:30
Čas čítania 0:55
Adam Novosad

Nespokojný Cristiano Ronaldo s kyslým výrazom sledoval, ako prehral boj o ocenenie FIFA pre najlepšieho hráča

ŠPORT CRISTIANO RONALDO FUTBAL LIONEL MESSI ROBERT LEWANDOWSKI
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Cristiano Ronaldo mal zrejme rozdielnu predstavu o tom, kto mal získať ocenenie The Best.

V časoch pandémie sa nikto veľmi nezaujíma o tradičné odovzdávania cien, ktoré tento rok vo väčšine prípadov prebiehajú len virtuálne cez internetové prenosy.

Inak tomu nebolo ani v prípade ocenenia FIFA The Best, ktoré Medzinárodná futbalová federácia odovzdáva najlepšiemu hráčovi za uplynulý rok. A tento rok sa jej novým majiteľom stal Robert Lewandowski.

Zrejme niet pochýb, že si ocenenie najviac zaslúžil Poliak v službách Bayernu Mníchov, ktorý sa stal najlepším strelcom, vyhral domácu Bundesligu aj Ligu majstrov a dominoval po všetkých stránkach. Tento rok naňho nemali ani Lionel Messi, ale ani Cristiano Ronaldo.

A práve Portugalčan, ktorý momentálne hráva za taliansky Juventus Turín, zabával svojou reakciou na vyhlásenie výsledkov množstvo fanúšikov na sociálnych sieťach.

Všetci traja z nominovaných sa online galavečera zúčastnili, ale vo švajčiarskom Nyone sa z výhry tešil Robert Lewandowski. Zatiaľ čo Poliak oslavoval ocenenie svojej perfektnej sezóny, FIFA nechala zábery na Ronalda aj Messiho v pozadí.

Odporúčané
Zúfalý youtuber Jake Paul ponúka Conorovi McGregorovi 50 miliónov, keď sa s ním pobije. Vo videu ho hrubo dourážal Zúfalý youtuber Jake Paul ponúka Conorovi McGregorovi 50 miliónov, keď sa s ním pobije. Vo videu ho hrubo dourážal 15. decembra 2020, 16:09

Lionel Messi sa počas odovzdávania ceny Robertovi Lewandowskemu mierne pousmial, ale Cristiano Ronaldo so založenými rukami akoby neurobil ani jediný pohyb.

Na internete sa preto špekulovalo, či náhodou videohovor nezamrzol, ale nech už to bolo akokoľvek, Ronaldo sa po celý čas tváril rovnako kyslo, akoby sa mu nepáčilo, že si musí galavečer pretrpieť a odsedieť.

Domov
Zdieľať
Diskusia