Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je sponzorovaný obsah spoločnosti BEGENTLEMAN.
11. decembra 2020, 10:31
Čas čítania 3:09
Sponzorovaný obsah

Dôležité detaily, ktoré robia muža príťažlivým

MÓDA
Uložiť Uložené

Účes od barbera a značkové oblečenie nestačí. Umenie štýlového muža je ukryté v detailoch.

Nie sú to len napumpované svaly a značkové oblečenie, ktoré robia z muža toho štýlového a sebavedomého. Toto umenie je ukryté v detailoch a aj samotné sebavedomie, zdravé sebavedomie, sa nedá nadobudnúť zo dňa na deň. Tak, ako sa ženy starajú o svoj zovňajšok a užívajú si čas iba pre seba, by naň mali myslieť aj muži. Spolu s BEGENTLEMAN ti prezradíme zopár tipov, vďaka ktorým sa z teba stane pravý moderný gentleman. 

Základ pre každého muža

Príťažlivý muž je upravený muž. Čo to však znamená? Nejde len o styling vlasov, učesanú bradu a vytočený fúzik. Aj to je samozrejme dôležitý prvok, no k starostlivosti o vlasy a bradu sme si už niečo povedali v tomto článku. Netreba však zabúdať ani o starostlivosť o pleť. Možno si hovoríš, že je to len pre ženy, ale čistá pleť je atraktívna bez rozdielu pohlavia.

S kozmetikou Truefitt & Hill, určite neurobíš krok vedľa. Ich 212 ročná história hovorí sama za seba. Vedel si, že Truefitt & Hil vznikol v roku 1805 v Londýne a svoje prvé kolínske dodával anglickej kráľovskej rodine? Alebo, že je zapísaný v knihe Guinessových rekordov ako najstaršie holičstvo na svete? Vidíš, teraz, keď ti niekto povie, že dobre voniaš, môžeš okrem názvu svojej kozmetiky vytiahnuť aj zaujímavý fakt. 

muž, bradatý muž, pekný muž
Zdroj: Unsplash/Jakob Owens

Mnohí sa momentálne riadia radami influencerov, no môžeš si byť istý, že ti odporúčajú naozaj niečo dobré, čo sami používajú? BEGENTLEMAN má v ponuke hneď dve značky, ktoré používajú známe osobnosti, a na to sa už dá spoľahnúť. Ak chceš produkty, ktoré používa šarmantný David Beckham, Bruno Mars, Calvin Harris či Hugh Jackman, tak sa obráť na značku Hanz de Fuko.  

Taktiež stojí za zmienku značka Pacinos, za ktorou stojí ostrieľaný barber Eric Pacinos a jeho klientmi sú napríklad rapperi Sean “P Diddy” Combs, Sean “Jay Z” Carter, Chris “Ludacris” Bridges, či herec a zabávač Kevin Hart. Nájdeš tu hlavne rôzne prípravky na vlasy ako aj doplnky.

Upravený nie si iba vďaka účesu 

Byť upravený znamená mať čisté a vyžehlené oblečenie. Pravdepodobne si práve pretočil očami, hneď ako si si predstavil, že by si si mal žehliť svoje tričká či nohavice. Nuž, dá sa to aj oveľa jednoduchšie, ako sa boriť so žehličkou a potiť sa pritom ako v saune. Vďaka tomuto naparovaču odevov svoje oblečenie vyrovnáš, osviežiš, zbavíš povrchových nečistôt a dokonca aj zápachu. Je to neporovnateľne jednoduchšie ako žehlenie a naparovač so sebou zbalíš aj na cesty. 

muž, gentleman, pekný muž, muž v košeli
Zdroj: Jumpstory

Poriadok je nesmierne dôležitý

Nielen vo veciach, ale aj v živote. Niekde však začať treba. Akonáhle si zorganizuješ svoje veci, pocítiš potrebu upratať aj všetko ostatné, a to nielen fyzické. Napríklad vzťahy, ktoré možno nie sú ideálne, či už s kamošmi, rodinou alebo akékoľvek iné.

S tými ti však nepomôžeme, no máme pre teba niekoľko tipov, ako si zorganizovať veci, ktoré máš neustále so sebou. Nie, žiadna mužská kabelka to nebude, pokoj. Aby si nemusel stále chodiť štrngajúc so zväzkami kľúčov ako školník, táto kľúčenka uprace tvoje kľúče bez toho, aby ti škrabali vo vrecku mobil. Kľúče elegantné schová do svojho koženého púzdra.

kľúčenka, kľúče, mužské ruky, muž, begentleman
Zdroj: BEGENTLEMAN

Keď už sme pri tom nosení vecí vo vreckách... Vieme, že je to pre mužov doslova charakteristické, rovnako ako aj to, že to z tých vreciek potom veľmi rýchlo strácate. Ak patríš k tejto skupine mužov, tak je možno na čase poobzerať sa po nejakej peňaženke. Či už si vyberieš supertenkú, do ktorej zmestíš karty a bankovky, alebo klasickejšiu s miestom na mince a ochrannou RFID fóliou, ktorá chráni tvoje karty pred zneužitím, to už necháme na teba.

peňaženka, mužská peňaženka, mužské ruky, muž
Zdroj: BEGENTLEMAN

Akonáhle budeš mať veci na jednom mieste, nielenže budeš spokojnejší, budú sa ti aj menej strácať. To ti zabezpečí toto Orbitkey Nest púzdro, do ktorého schováš káble, nabíjačku, myšku, ale aj slúchadlá a všetko ostatné, čo potrebuješ mať na jednom mieste. Okrem toho, že púzdro zorganizuje tvoje veci, funguje aj ako bezdrôtová nabíjačka. 

púzdro, orbitkey púzdro, myška, telefón, počítač
Zdroj: BEGENTLEMAN

Buď sám sebou

Známa veta, ktorú počuješ takmer všade, ale už prestávaš chápať jej význam. Aj keď chceš byť štýlový a možno máš svoje vzory, treba stále zostať sám sebou. Nehrať sa na nikoho, lebo faloš rozhodne neprispieva k zdravému sebavedomiu. Treba si byť vedomý svojich kladov aj záporov, akceptovať ich, prípadne niečo na sebe zmeniť, ak sa to dá. Nehovoríme o plastických operáciách, napríklad to pivné bruško sa dá jednoducho zhodiť, ak kvôli nemu nerád nosíš užšie tričká. 

muž, mužské ruky, hodinky, kľúčenka
Zdroj: BEGENTLEMAN

Niekedy však môžeš mať pocit, že nevieš, čo presne chceš. Je to úplne normálne. Ak sa ti to stane pri výbere kozmetiky, môžeš sa spoľahnúť na kvíz od BEGENTLEMAN. Pomôže ti s výberom produktu, ktorý sa ti najviac hodí, s ohľadom na tvoj cieľ a očakávania.

Stačí pár produktov, upravený vzhľad, čo sa týka nielen vlasov, ale aj oblečenia, poriadok vo veciach a už v tebe drieme moderný mladý muž. Netreba však zabúdať, že k upravenému vzhľadu patrí aj upravený slovník a správanie. 

Domov
Zdieľať
Diskusia