Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. novembra 2020, 11:20
Čas čítania 0:40
Richard Balog

Londýnsky dizajnér predstavil najbizarnejšiu úpravu tenisiek Superstar, akú sme kedy videli

Londýnsky dizajnér predstavil najbizarnejšiu úpravu tenisiek Superstar, akú sme kedy videli
Zdroj: Mr. Bailey
MÓDA MÓDA REFRESHER
Uložiť Uložené

Mr. Bailey premenil ikonickú siluetu na sochárske dielo inšpirované vyhynutými mäkkýšmi a chápadlami chobotníc. Na pulty predajní sa však nedostanú.

V roku 2020 sme videli množstvo bizarných módnych kúskov, ale londýnsky dizajnér Mr. Bailey nás len pred pár hodinami prekvapil svojou nevšednou úpravou legendárnych tenisiek Superstar. Ikonickú siluetu značky adidas Originals v rámci programu „Catalyst for Change“ pri oslavách jej 50. výročia zmenil od podlahy, a pri jej tvorbe sa inšpiroval vyhynutými mäkkýšmi či chápadlami chobotníc. 

Odporúčané
Hriešna Jennifer Lopez či The Weeknd s oblepenou tvárou. Tohtoročné American Music Awards priniesli skvelé outfity Hriešna Jennifer Lopez či The Weeknd s oblepenou tvárou. Tohtoročné American Music Awards priniesli skvelé outfity 23. novembra 2020, 17:13

Daniel Bailey je známy svojou láskou k teniskám, ktoré rád pretvára do umeleckých diel a svojej povesti nezostal nič dlžný.  Výsledný kúsok s názvom Ammonite Superstar je stelesnením industriálneho dizajnu, ktorý síce nie je ľahko nositeľný, ale zaujme prakticky ihneď. 

Domov
Zdieľať
Diskusia