Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. novembra 2020, 21:12
Čas čítania 0:43
Dominik Vetrák

Jason Momoa bol po Game of Thrones na mizine a hladoval so svojimi deťmi

FILMY A SERIÁLY JASON MOMOA
Uložiť Uložené

Jeden kasting môže hercovi zmeniť celý život.

Jason Momoa ponúkol rozhovor pre InStyle, v ktorom sa zameriava aj na to, ako vychováva svoje deti. Zablúdil v ňom však aj do minulosti a prezradil, že po skončení natáčania Game of Thrones bol na mizine. 

„Po Game of Thrones sme hladovali. Nemohol som si nájsť žiadnu prácu. Bolo to veľmi náročné, mať dve deti, byť bez práce a zadĺžený. “ Herec prezradil aj to, že bol na strednej škole šikanovaný a bitý inými deťmi, a to hlavne kvôli tomu, ako sa obliekal.

Odporúčané
Ed Wood: Najhorší filmový režisér na svete, ktorý klamal, zavádzal a pod vojenskou uniformou nosil nohavičky a podprsenku Ed Wood: Najhorší filmový režisér na svete, ktorý klamal, zavádzal a pod vojenskou uniformou nosil nohavičky a podprsenku 9. novembra 2020, 14:32

Ťažko povedať, aký príjem mal Momoa v tej dobe. Natáčanie Game of Thrones dokončil v rozmedzí rokov 2010-2011, keďže jeho postava Khal Droga zomrela už v prvej sérii. Od roku 2010 do roku 2013 mu vyšli dva filmy. Rozbehol sa až v roku 2014, no a rok neskôr ho Zack Snyder obsadil do role Aquamana, čo ho dosadilo na hollywoodsku špičku.

Ktovie, či by si na neho ešte dnes niekto spomenul, nebyť postavy v komiksových DC filmoch. Herca najbližšie uvidíme v Dune, následne v režisérskom zostrihu Justice League od Zacka Snydera na HBO Max už budúci rok a samozrejmosťou je aj Aquaman 2. 

Domov
Zdieľať
Diskusia