Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. novembra 2020, 19:05
Čas čítania 0:46
Viktor Kniš

Travis Scott si vymazal instagramový účet po tom, čo zverejnil fotku v nevydarenej maske Batmana. Vysmiali ho fanúšikovia

OSOBNOSTI TRAVIS SCOTT
Uložiť Uložené

Známy raper sa chcel pochváliť halloweenskou maskou, dopadlo to však oveľa horšie, ako predpokladal.

Kým sa desiatky známych osobností na Instagrame počas Halloweenu zabávali, Travis Scott sa dočkal šikany od fanúšikov. Tá vyústila až k jeho rozhodnutiu deaktivovať si na istý čas účet na sociálnej sieti. 

Začalo to nenápadne – najprv raper zverejnil video, ako si prichádza po svoj oblek Batmana do špeciálnej miestnosti, keď si ho však obliekol, jeho sledovatelia neskrývali znepokojenie. V princípe ľuďom vadilo hlavne to, že populárny interpret znevažuje postavu superhrdinu. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa The Shade Room (@theshaderoom),

Krátko po tom, čo Travis Scott zmizol z Instagramu, sa niektorí hejteri presunli aj na Twitter. Ľudia sa čudovali, ako je možné, že milionár a človek s jeho vkusom si nevedel zaobstarať krajší kostým. Iní ho prirovnávali k rozprávkovej postavičke Flea. 

Odporúčané
Lil Nas X ako Nicki Minaj a Bella Thorne ako sexy červená čiapočka: Toto sú najlepšie halloweenske kostýmy známych Lil Nas X ako Nicki Minaj a Bella Thorne ako sexy červená čiapočka: Toto sú najlepšie halloweenske kostýmy známych 1. novembra 2020, 14:30
Domov
Zdieľať
Diskusia