Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. novembra 2020, 8:42
Čas čítania 0:48
Tímea Krauszová

Najbohatší muž v Mexiku sa rozhodol rozdať desiatky tisíc eur, lebo sa zobudil s dobrou náladou

NEWS
Uložiť Uložené

Ricardo Salinas Pliego sa len nedávno vyliečil z koronavírusu. Po dobrej správe sa rozhodol potešiť aj ďalších ľudí.

Najbohatší Mexičan sa rozhodol rozdať náhodným klientom svojej banky peniaze v prepočte vo výške viac ako 40-tisíc eur. Ohlásil to na svojom Twitteri po tom, čo sa vyliečil z ochorenia COVID-19.

Zobudil sa a mal chuť rozdávať

Ricardo Salinas Pliego je podnikateľ, zakladateľ a predseda Grupo Salinas a zároveň najbohatším mužom v Mexiku. Jeho majetok Forbes v tomto roku odhadol na viac ako 11 miliárd amerických dolárov.

Dnes sa rozhodol časť z neho, len tak, pre radosť, rozdať. „Dobré ráno všetkým, konečne je víkend a ja sa cítim skvelo. Dnes ráno som sa zobudil a mal som chuť DAROVAŤ jeden milión pesos tu na Twitteri,“ napísal.

Odporúčané
Čo robia bývalé hviezdy detských relácií „Elá Hop" alebo „Kakao"? Čo robia bývalé hviezdy detských relácií „Elá Hop" alebo „Kakao"? 30. októbra 2020, 12:30

Peniaze prevedie cez aplikáciu svojej banky Banco Azteca. Ľudom, ktorí sú jeho klienti a zatiaľ nevyužijívajú apku, odporučil, aby si ju stiahli. Na Twitteri spolu s oznamom zverejnil aj krátku anketu, kde zisťoval, ako peniaze rozdá. Vyhrala možnosť, podľa ktorej sto ľudí získa 10-tisíc pesos (v prepočte okolo 400 €).

Domov
Zdieľať
Diskusia