Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. októbra 2020, 23:12
Čas čítania 0:52
Miriam Rumanková

Emily Ratajkowski tvrdí, že pohlavie svojho dieťaťa sa dozvie, až keď dovŕši 18 rokov

NEWS EMILY RATAJKOWSKI TEHOTENSTVO
Uložiť Uložené

Miesto toho, aby sa dozvedela pohlavie svojho dieťaťa, viac rozmýšľa nad tým, aký z neho vyrastie človek.

O tom, že Emily Ratajkowsi čaká s jej mužom bábätko, sme ťa už informovali. Modelka zvolila originálnu formu oznámenia v spolupráci s Vougue v exkluzívnom digitálnom vydaní prostredníctvom videa. Vo videu môžeš vidieť zábery jej tehotenského brucha či snímky zo sona, ktoré dopĺňa Emily svojimi odkazmi. Informuje o tom portál Unilad.

Vo videu spomína, že sa na bábätko obaja nastávajúci rodičia veľmi tešia, no miesto toho, aby sa dozvedela pohlavie svojho dieťaťa viac rozmýšľa nad tým, aký z neho vyrastie človek. Pohlavie ich dieťaťa sa im vraj stačí dozvedieť, až ked bude mať 18 rokov a rozhodne sa samo. 

Odporúčané
Emily Ratajkowski odhalila, že ju pred 8 rokmi zneužil fotograf: Jeho prsty boli zrazu vo mne Emily Ratajkowski odhalila, že ju pred 8 rokmi zneužil fotograf: Jeho prsty boli zrazu vo mne 15. septembra 2020, 18:31

„Viac ako, čo to bude, ma zaujíma, kto to bude. Aká bude osoba? Akými rodičmi budeme my? Ako zmení náš život a kto sme vlastne my? Toto sú otázky, ktoré nás skutočne zaujímajú,“ napísala modelka.

Emily poznamenala, že svojmu dieťaťu chce vnucovať čo najmenej stereotypov v oblasti pohlaví. Napriek tomu chápe, že ľudia sú zvedaví na pohlavie ich ešte nenarodeného dieťatka a otázky na túto tému jej nevadia.

„Viem, že v našich životoch je to normálne, matkám to pomáha lepšie sa stotožniť so životom, ktorý v nich rastie. Na druhej strane, tak ako môžu o svojom pohlaví rozhodovať dospelí ľudia, z môjho pohľadu môžu aj bábätká. Nepáči sa mi, ak vnucujeme rodový rozmer dospelým ľudom, nieto ešte deťom,“ dodala k téme o pohlaví svojho dieťaťa Emily.  

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Domov
Zdieľať
Diskusia