Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. októbra 2020, 21:31
Čas čítania 0:52
Tímea Krauszová

Emily Ratajkowski je tehotná: Namiesto typických exkluzívnych fotiek ukazuje bruško v intímnom článku pre Vogue

NEWS EMILY RATAJKOWSKI TEHOTENSTVO
Uložiť Uložené

Píše o tom, prečo nechce odhaliť pohlavie svojho bábätka a aké pocity prežíva počas tehotenstva.

Modelka Emily Ratajkowsi čaká bábätko. Oznámila to prostredníctvom magazínu Vogue v exkluzívnom digitálnom vydaní. „Ahoj, asi... Si to ty? Chvejem sa a štípu ma oči pri myšlienke, že jeden deň raz bude tvoja prítomnosť skutočná,“ prihovára sa dieťaťu vo videu, ktoré natočila exkluzívne pre Vogue jej blízka priateľka Lena Dunham.

Intímnejší pohľad na tehotenstvo

Na rozdiel od bežných celebritných správ o tehotenstve sa Ratajkowski rozhodla ísť cestou osobného článku a sprievodného videa, kde otvorene hovorí o svojich pocitoch. Krátke video v štýle dokumentárneho filmu je surové, málo editované, oproti upraveným fotografiám, na ktoré sme u modeliek zvyknutí.

Napriek tomu, aká sa cíti neistá v tele, ktoré sa neustále mení, sa rozhodla vzdať sa aspoň toho malého pocitu istoty a nechce poznať pohlavie svojho bábätka. Hovorí, že viac záleží na tom, akým bude človekom a akými budú s jej manželom rodičia.

Nie je to prvýkrát tento rok, čo sa Emily v karanténnom svete rozhodla otvoriť svoje srdce verejnosti a odvážne prehovoriť o svojich pocitoch. Len pred mesiacom odhalila, že ju v minulosti zneužil fotograf, s ktorým pracovala

V úprimnej eseji, ktorú sama napísala pre New York Magazine, hovorí nielen o tom, čo sa stalo, ako sa po tejto udalosti pozviechala a ako jej fotografie navždy pripomínajú osudnú noc. Hľadá v nej odpoveď na otázku: Kedy modelka vlastní obraz o sebe samej?

Odporúčané
Emily Ratajkowski odhalila, že ju pred 8 rokmi zneužil fotograf: Jeho prsty boli zrazu vo mne Emily Ratajkowski odhalila, že ju pred 8 rokmi zneužil fotograf: Jeho prsty boli zrazu vo mne 15. septembra 2020, 18:31
Domov
Zdieľať
Diskusia