Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. októbra 2020, 6:51
Čas čítania 0:47
Dominik Vetrák

Matthew McConaughey odmietol 14,5 milióna dolárov za ďalšiu romantickú rolu. Chcel sa posunúť k vážnym filmom

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

McConaughey urobil dobre, keďže si vďaka tomuto rozhodnutiu naplno naštartoval kariéru.

IndieWire informuje, že v memoároch Matthewa McConaugheyho sa nachádza veľmi zaujímavá informácia o jeho kastingových ponukách. Bolo to okolo roku 2010, kedy herec dostával výhradne ponuky pre romantické filmy. Niet sa čomu čudovať. McConaughey bol tvárou romantickou komédií a drám, pričom každá z nich bola úspešná. 

Herec spomína na to, ako boli jeho romantické filmy jediné kasové úspechy, takže šlo o jeho hlavný príjem. Užíval si, že ľudí môže potešiť svojím výkonom a prinášať im do života úsmev a relax v podobe príjemných romantických filmov. Prebral štafetu po Hughovi Grantovi a bavilo ho to. 

Odporúčané
Producentka Wanda Hrycová: Najdôležitejší je pre mňa príbeh. Musí ma dojať, rozosmiať, alebo rozplakať (Rozhovor) Producentka Wanda Hrycová: Najdôležitejší je pre mňa príbeh. Musí ma dojať, rozosmiať, alebo rozplakať (Rozhovor) 7. októbra 2020, 14:30
Domov
Zdieľať
Diskusia