Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je sponzorovaný obsah spoločnosti Jägermeister.
19. októbra 2020, 12:20
Čas čítania 1:04
Sponzorovaný obsah

Chýba ti poriadna párty? Hraj o reprák, s ktorým si spravíš žúr podľa seba

REFRESHER
Uložiť Uložené

O zábavu bude hneď postarané.

Život bez hudby by bola poriadna nuda. Nebudeme preháňať, ak povieme, že by niektorí doslova stratili zmysel života. Momentálne si však hudbu môžeme užívať akurát tak cez slúchadlá či repráky doma. Keď už, tak by si si ju mal užívať naplno! S tým by ti mohol pomôcť reproduktor JBL, ktorý teraz môžeš vyhrať v súťaži s Jägermeister. 

Žiadne festivaly, párty či afterky vonku. Taká je momentálne realita. Kto však chce, spraví si kvalitnú párty aj doma. Tá sa však nezaobíde bez dobrej hudby a občerstvenia, každému podľa chuti. 

Jägermeister sa rozhodol, že každej žúrke nesmie chýbať poriadne ozvučenie, preto s ním môžeš teraz súťažiť o reproduktor JBL Xtreme 2 v originálnom Jägermeister dizajne. V hre je až 400 takýchto reproduktorov a súťažiť môžeš 50 nocí vkuse. 

Chýba ti poriadna párty? Hraj o reprák, s ktorým si spravíš žúr podľa seba
Zdroj: Jägermeister
JBL Xtreme 2 dokáže hrať na jedno nabitie 15 hodín, vďaka čomu si s ním užiješ párty až do svitania. Má super výkonné basy a je vodeodolný, takže vydrží akékoľvek výzvy či rozliate tekutiny.  Vďaka technológii JBL Connect+ dokáže prepojiť viac ako 100 reprákov. Predstav si, že by ste s kamošmi vyhrali každý jeden reprák, budúce leto robíte festivaly vy. Samozrejmosťou je bezdrôtové bluetooth pripojenie a praktický popruh na prenášanie. 

Ako sa zapojím do súťaže? 

Stačí si kúpiť akúkoľvek fľašku Jägermeistera, zadať na webe prelomlady.sk číslo z účtenky a si v hre. Údaje z pokladničného bloku môžeš zadať aj prostredníctvom sms-ky v tvare: SUTAZ medzera DÁTUM NÁKUPU medzera ČAS NÁKUPU na číslo 940 682 062. 

Každú noc až do 2. novembra prebieha losovanie o 8 výhercov nadupaného repráku. Do súťaže sa dokonca môžeš zapojiť viackrát a zvýšiť svoje šance na výhru. Samozrejme, že na zapojenie do súťaže musíš mať viac ako 18 rokov. 

Kompletné podmienky súťaže si môžeš prečítať na tomto odkaze. 

Domov
Zdieľať
Diskusia