Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. októbra 2020, 10:52
Čas čítania 1:34
Viktor Kniš

Jankovská má ďalší problém, dobieha ju minulosť. Ondrej Janíček uspel na súde v súvislosti s prebratím luxusnej nehnuteľnosti

NEWS MONIKA JANKOVSKÁ
Uložiť Uložené

Podnikateľ Ondrej Janíček na štvrtý pokus uspel na Okresnom súde v Trenčíne so žiadosťou o obnovu konania z roku 2001, v ktorom ho Monika Jankovská odsúdila.

Monika Jankovská ešte v roku 2001 odsúdila ako sudkyňa okresného súdu v Trenčíne podnikateľa Ondreja Janíčka za vydieranie považskobystrického podnikateľa Tibora Jurisu. Ondrej Janíček necelých 20 rokov tvrdí, že Tibor Jurisa podpísal pod nátlakom krivú výpoveď a počas hlavného pojednávania robila Monika Jankovská všetko pre to, aby nemohol prísť Jurisa vypovedať pod prísahou. 

Trenčiansky podnikateľ Ondrej Janíček po rokoch v utorok na štvrtý pokus uspel na Okresnom súde  v Trenčíne so žiadosťou o obnovu tohto konania. Toto rozhodnutie zatiaľ nie je právoplatné.


Ondrej Janíček bol pripravený na to, že jeho žiadosť o obnovu procesu opäť zamietnu. „Nečakal som, že súd rozhodne o obnovení konania. Podstatná bola výpoveď Michala Vidu, dala dostatok dôkazov k tomu, aby súd pochopil, že ten skutok sa nestal,“ povedal po pojednávaní Ondrej Janíček s tým, že momentálne je voľný a čaká sa na vyjadrenie prokuratúry. Doplnil, bude požadovať odškodné, pretože 20 rokov nebol slobodný človek a nemohol sa venovať tomu, čomu chcel.

Domov
Zdieľať
Diskusia