Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. októbra 2020, 20:15
Čas čítania 0:53
Viktor Kniš

Video ako z akčného filmu: Slovenská polícia zverejnila záznam z protidrogového zásahu, zadržali niekoľkých dílerov

NEWS DROGY
Uložiť Uložené

Pri policajnej akcii proti dílerom drog v Bratislave a jej okolí zadržali štyri podozrivé osoby a dôkazný materiál, okrem iného aj kryštalické látky, či rôzne pomôcky na užívanie drog.

Pri policajnej akcii proti dílerom drog v Bratislave a jej okolí zadržali štyri podozrivé osoby a dôkazný materiál, okrem iného aj kryštalické látky, či rôzne pomôcky k užívaniu drog.

Polícia na sociálnej sieti zverejnila aj video z tohto zásahu, ktoré zaznamenáva, ako Národná kriminálna agentúra nekompromisne zasahovala na viacerých miestach. 

Vyšetrovateľ už obvinil troch zo štyroch zadržaných, jedného muža a dve ženy, z obzvlášť závažného zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi.


„Obvinenému M. D. z Bratislavy, obvinenej L. H. z okresu Prievidza a M. I. z Malinova hrozí v prípade preukázania viny pred súdom trest odňatia slobody na desať až 15 rokov,“ informuje polícia na sociálnej sieti. Zaistený materiál je v súčasnosti podrobený expertíznemu skúmaniu. Z doterajšieho vyšetrovania vyplýva, že omamné látky mali obvinení zadovažovať a prechovávať v chatke v bratislavskej záhradkárskej oblasti Žabí Majer, v chatke na Bojnickej ulici v hlavnom meste, ale aj v byte v bratislavskej Petržalke a v meste Pezinok.

Odporúčané
Legendárne bratislavské kluby, za ktorými sa cnie nielen Bratislavčanom Legendárne bratislavské kluby, za ktorými sa cnie nielen Bratislavčanom 3. októbra 2020, 12:41


„Omamné látky mali následne prostredníctvom ďalších osôb distribuovať užívateľom drog na území celého Bratislavského kraja," spresnila polícia. Tá na objasnení prípadu pracovala niekoľko mesiacov. Operatívno-pátracou činnosťou sledovala a dokumentovala činnosť osôb, ktoré mali drogy predávať. Bratislavská krajská kriminálka naďalej pracuje na zabezpečení dostatku materiálu, na základe ktorého budú môcť realizovať ďalšie policajné akcie zamerané na drogovú trestnú činnosť.

Domov
Zdieľať
Diskusia