Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. septembra 2020, 14:16
Čas čítania 0:41
Adam Novosad

S nástupným platom 600 eur sa teraz môžeš stať revízorom v Bratislave. Podiely z pokút však môžu mzdu vytiahnuť vyššie

NEWS BRATISLAVA
Uložiť Uložené

Na vlastnej koži si konečne môžeš vyskúšať prácu revízora.

Nadávanie na revízorov v mestskej hromadnej doprave patrí medzi najobľúbenejšie voľnočasové koníčky množstva Slovákov. Ak si im však takúto prácu vždy závidel, alebo si ju len chcel vyskúšať na vlastnej koži, teraz máš šancu v Bratislave.

Dopravný podnik hľadá revízorov, ktorí by doplnili súčasné stavy. Ponúkané podmienky však nepatria medzi najatraktívnejšie.

Na pozícii revízora budeš musieť pracovať na plný úväzok, pričom nástupný plat je rovných 600 eur. Mzdu ti vylepšia možno až na dvojnásobok základnej, ak sa ti bude úspešne dariť chytať čiernych pasažierov a vymáhať od nich pokuty.

S nástupným platom 600 eur sa teraz môžeš stať revízorom v Bratislave. Podiely z pokút však môžu mzdu vytiahnuť vysoko
Zdroj: DPB

Takáto podielová prémia sa podľa Dopravného podniku Bratislava môže pohybovať od 0 až do 100 percent platu. Vypočítava sa na základe toho, koľko pokút uložíš a koľko pasažierov potom finančný trest aj skutočne zaplatí. Keď potom počas dňa skončíš prácu v teréne, vrátiš sa do kancelárie a vypomôžeš s administratívnym spracovávaním pokút.

Odporúčané
Igor Bukovský chce žalovať Matoviča za to, že ho premiér nazval bláznom. Podnikne právne kroky za osočovanie a ignorovanie ústavy. Igor Bukovský chce žalovať Matoviča za to, že ho premiér nazval bláznom. Podnikne právne kroky za osočovanie a ignorovanie ústavy. 28. septembra 2020, 9:09

Za svoju prácu môžeš očakávať zľavu z ročnej električenky, stravovaciu kartu so 4 eurami na deň a niekoľko príspevkov na sporenie či rekreáciu. Okrem ukončenej maturity od teba budú vyžadovať aj angličtinu na úrovni B1 či povahovú vlastnosť autoritatívnosť, ale aj odolnosť voči stresu.

Domov
Zdieľať
Diskusia