Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. septembra 2020, 9:27
Čas čítania 0:44
Viktor Kniš

Zlatá maska televízie JOJ opäť prepadákom, Markizáckemu 2 na 1 nesiaha ani po členky

NEWS
Uložiť Uložené

Tancujúce celebrity v maskách Slovákov nezaujali, oveľa viac ich bavila Zlatica Puškárová s Adelou Vinczeovou a Danom Danglom.

V súboji nedeľných večerných programov sa oveľa lepšie uchytila šou 2 na 1 z dielne Markízy, v ktorej moderátori Adela Vinczeová a Dano Dangl tentokrát hostili reportérku Zlaticu Puškárovú.  V nedeľu 20. septembra sa relácia stala v oboch hlavných cieľových skupinách najsledovanejším nespravodajským programom dňa v rámci ponuky všetkých slovenských staníc.

Večer v spoločnosti Markízy plný bláznivých úloh, nečakaných situácií, zaujímavého rozprávania a najmä skvelej zábavy si vychutnalo celkovo 447-tisíc divákov starších ako 12 rokov.

Medzitýždenne si obľúbená šou polepšila až o 84-tisíc divákov a aj v tejto širšej cieľovej skupine dosiahla doposiaľ svoj najlepší výkon v rámci aktuálnej sezóny. 3. epizóda novej série zaznamenala doposiaľ najvyšší rating 7,9 % a rovnako aj trhový podiel 23,1 %.

Konkurenčná šou Zlatá maska na TV Joj opäť výrazne zaostala, keď v rovnakej cieľovej skupine zaznamenala podiel na trhu iba 13,0 %. Televízny formát známy vo svete ako Masked Singer sa tak do histórie JOJky zapíše ako jeden z najmenej úspešných nakúpených formátov. 

Odporúčané
Obrovský prepad Zlatej masky na JOJke: Sledovanosť klesla oproti premiére takmer o polovicu Obrovský prepad Zlatej masky na JOJke: Sledovanosť klesla oproti premiére takmer o polovicu 14. septembra 2020, 13:14

V Česku už pritom po troch dieloch Zlatá maska v hlavnom nedeľnom prime-time končí, informuje Mediaboom. Prima nechá divákov hlasovať, či budú chcieť namiesto šou so známymi osobnosťami sledovať  český seriál Einstein alebo pokračovanie seriálu Polda.

Domov
Zdieľať
Diskusia