Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. septembra 2020, 17:45
Čas čítania 0:52
Dominik Vetrák

Xbox kúpil Bethesdu. Nového Dooma, pokračovanie Skyrim, Fallout či Wolfenstein si tak na PS5 asi nezahráš

TECH MICROSOFT XBOX SERIES X/S
Uložiť Uložené

Vo svete videohier sa dejú veľké veci.

Videoherným svetom práve otriasla jedna z najväčších noviniek tohto roka. Microsoft oficiálne oznámil, že kúpil spoločnosť Zenimax Media. Akvizíciou obrovskej mediálnej spoločnosti získajú okrem iného aj štúdiá Bethesda Softworks, keďže Zenimax je ich materskou spoločnosťou. 

Odporúčané
Exkluzivity pre PlayStation alebo Xbox? Ktorú next-gen konzolu by si si mal kúpiť? Exkluzivity pre PlayStation alebo Xbox? Ktorú next-gen konzolu by si si mal kúpiť? 19. septembra 2020, 15:44

Reálne to znamená, že Microsoftu odteraz patria štúdiá: Bethesda Softworks, Bethesda Game Studios (Fallout a The Elders Scrolls), id Software (Doom), ZeniMax Online Studios (The Elder’s Scrolls Online), Arkane (Dishonored, Prey, Deathloop), MachineGames (Wolfenstein), Tango Gameworks (The Evil Within), Alpha Dog a Roundhouse Studios (nové štúdio, ktoré ešte neohlásilo svoj prvý projekt). 

Domov
Zdieľať
Diskusia