Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. septembra 2020, 17:24
Čas čítania 0:47
Dominik Vetrák

Herec ľutuje, že odsudzoval Chadwicka Bosemana pri natáčaní filmu pre jeho luxusné požiadavky

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Carke Peters dostal veľkú životnú príučku aj v pokročilom veku.

Skvelý herec Clarke Peters, ktorého sme si naposledy mohli užiť v dráme od Spike Leeho s názvom Da 5 Bloods (viac sa o filme dozvieš tu), sa rozpovedal o Chadwickovi Bosemanovi, s ktorým pracoval práve na spomínanom filme. V rozhovore pre Good Morning Britain okrem iného spomína aj na to, akú veľkú príučku dostal po jeho smrti. Uvedomil si totiž, ako nespravodlivo ho počas natáčania filmu odsudzoval. 

Odporúčané
10 najočakávanejších seriálov a filmov, ktoré v septembri uvidíš len na Netflixe, HBO a iných streamovacích službách 10 najočakávanejších seriálov a filmov, ktoré v septembri uvidíš len na Netflixe, HBO a iných streamovacích službách 3. septembra 2020, 18:55

Prezradil, že na prácu s ním sa veľmi tešil, no keď sa ho jeho žena spýtala, aký Chadwick skutočne je, Clarke jej povedal, že mu asi sláva z Black Panthera stúpla do hlavy. „Niektorí ľudia sa okolo neho správali podlízavo. Na pľaci mal čínskeho maséra, Kozmetička mu masíruje nohy a jeho manželka ho drží za ruku.“, hovoril vraj manželke. 

Domov
Zdieľať
Diskusia