Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. augusta 2020, 14:04
Čas čítania 1:01
Adam Novosad

Rapový song o Covid-19 od učiteľa na košickom gymnáziu ti odpáli dekel. Nieže budeš hejtovať a nervy robiť tu, odkazuje

NEWS RAP
Uložiť Uložené

Zhudobniť opatrenia proti koronavírusu bolo dobrým nápadom.

Žiakov aj študentov čaká po lete, ktoré zbehlo ako voda, opätovný návrat od školských lavíc. Vzhľadom na pandémiu koronavírusu sa však nezaobíde bez dodatočných hygienických opatrení, pričom viaceré z nich nebudú najpohodlnejšie, upozorňuje TV Markíza.

Samozrejmosťou bude dezinfekcia, dodržiavanie odstupov, ale aj rúška počas výučby či na chodbách, a školy dokonca museli zriadiť aj izolačné miestnosti, kam pôjdu žiaci s podozrením na nákazu koronavírusom. 

 
Covid opatrenia v kocke

Je to tu! Nadišiel čas vrátiť sa k štúdiu, ‍ ‍ no tento raz to nebude všedný návrat. Ako ste už iste počuli, aj nás čaká zopár dočasných zmien a opatrení, ktorými sa bude potrebné riadiť. Malé zhrnutie Ti ponúkame v tomto videu! Tešíme sa na všetkých “starých” i “nových” gymesákov! ♥ Viac info o tom, ako bude prebiehať prvý školský deň nájdeš tu: https://gymes.edupage.org/

Posted by Gymnázium sv. Edity Steinovej on Sunday, August 30, 2020

Aby všetci bezproblémovo pochopili, čo nový školský rok prinesie, učiteľ Peter Hric z košického Gymnázia Edity Steinovej sa podujal vytvoriť o opatreniach rapový song.

V dvojminútovej skladbe sa prechádza po škole, samozrejme s rúškom, alebo sa usmieva pred jej vchodom, a ozrejmuje, že sa nemáš báť nastaviť uško a nasadiť si rúško.

Odporúčané
Exotický ostrov otvára brány len turistom, ktorí už prekonali Covid-19. Ak sa koronavírusu vyhýbaš, dovolenkovať tam nemôžeš Exotický ostrov otvára brány len turistom, ktorí už prekonali Covid-19. Ak sa koronavírusu vyhýbaš, dovolenkovať tam nemôžeš 31. augusta 2020, 12:02

Videoklip si na sociálnej sieti vyslúžil pozitívne reakcie, a tak gymnáziu verí, že študenti budú rozumní a poslúchnu inštrukcie, ktoré si pre nich škola pripravila. Koniec koncov, samotný rapujúci učiteľ Peter v závere skladby študentom odkazuje, aby nehejtovali a nerobili v škole zbytočné nervy.

Domov
Zdieľať
Diskusia