Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. augusta 2020 o 12:52
Čas čítania 0:41
Adam Novosad

VIDEO: Trojročné dievčatko nechtiac vyletelo do výšky desiatok metrov, keď sa zamotalo do šarkana

NEWS
Uložiť Uložené

Na taiwanskom festivale šarkanov si dievčatko nechtiac zalietalo vo vzduchu.

Len trojročné dievčatko si nechtiac zalietalo vo výške desiatok metrov, keď sa zaplietlo do obrovského šarkana. Incident sa odohral počas uplynulej nedele na festivale šarkanov na Taiwane, kde sa stretli stovky nadšencov tejto voľnočasovej aktivity, upozorňuje CNN.

Skupiny ľudí sa na festival prišli pochváliť s hromadou rôznorodých šarkanov, lenže do jedného z nich sa v tej najmenej vhodnej chvíli zamotalo spomínané dievčatko. Okolo krku sa jej zamotalo lano zo šarkana a v priebehu niekoľkých sekúnd zafúkal taký vietor, že šarkan vyletel vysoko do vzduchu.

Jediným šťastím bolo, že dievčatko sa do lana zamotalo natoľko, až sa z neho samo vo vzduchu odmotať nemohlo, a tak sa situácia neskončila tragicky. Majitelia šarkana rýchlo stiahli naspäť k zemi, ale dievčatko si zalietalo takmer 30 sekúnd, kým ho dav ľudí nezachytil.

Odporúčané
Pil C vydáva rozlúčkovú skladbu pre snúbenicu: Napísal som to v mental breakdowne hodinu po tom, čo sa to stalo Pil C vydáva rozlúčkovú skladbu pre snúbenicu: Napísal som to v mental breakdowne hodinu po tom, čo sa to stalo 30. augusta 2020 o 19:00

Organizátori festivalu sa po tejto nehode rozhodli akciu rovno ukončiť, aby sa náhodou nezopakoval podobný scenár. V meste Sin-ču, kde sa festival konal, fúkal v čase udalosti silnejší vietor, ako sa predpokladalo, a tak nemalo zmysel v atrakcii pokračovať. Celý incident teraz budú vyšetrovať miestne autority.

Domov
Zdieľať
Diskusia