Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. augusta 2020, 22:16
Čas čítania 0:50
Dominik Vetrák

Chadwick Boseman sa v rozhovore o zosnulých deťoch trpiacich rakovinou rozplakal. Herec v tej dobe už o svojej chorobe vedel

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Chadwick Boseman bol počas natáčania Black Panther v kontakte s 2 smrteľne chorými chlapcami trpiacimi rakovinou.

Na internete získalo veľké množstvo pozornosti 2 roky staré video, v ktorom hercov a tvorcov Black Panthera od Marvelu spovedali v SiriusXM. V rozhovore dôjde aj na hlavnú hviezdu filmu Chadwicka Bosemana. Ten okrem iného hovoril aj o dvoch chlapcoch, ktorí bojovali so smrteľným štádiom rakoviny.

Odporúčané
Filmy o Batmanovi boli vždy nezabudnuteľné. Týchto 10 zaujímavostí o nich (možno) ani len netušíš Filmy o Batmanovi boli vždy nezabudnuteľné. Týchto 10 zaujímavostí o nich (možno) ani len netušíš 29. augusta 2020, 17:09

Spomína, ako mu počas natáčania filmu dodávali energiu a ako veľa pre neho znamená, že sa chlapci na film nesmierne tešia. Ako oni, tak aj ich rodičia mu tvrdili, že robia všetko pre to, aby vydržali do premiéry filmu. Chadwick následne hovoril aj o momente, kedy sa dozvedel, že chlapci zomreli. Ďalej však pokračovať nemohol, keďže ho premohli emócie. 

Herec už v tej dobe dávno vedel, že sám trpí rakovinou hrubého čreva. Podstupoval chemoterapiu, no svoj boj pred pár dňami prehral po 4 rokoch trápenia. Vidieť tento rozhovor vo svetle udalostí z posledných dní naň vrhá celkom nové svetlo. Odporúčame pozrieť si ho celý vo videu nižšie. 

Na video dnes zareagoval aj otec jedného z detí, o ktorých Chadwick hovorí.
Ukázal video z roku 2017, kedy Chadwick osobne nahral pozdrav pre malého Taylora.

Domov
Zdieľať
Diskusia