Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. augusta 2020, 7:33
Čas čítania 1:00
Viktor Kniš

Karlos Vémola na Instagrame oznámil rozchod: Na rozdiel od matky mojej dcéry, ja špinu zverejňovať nebudem

OSOBNOSTI
Uložiť Uložené

Populárny MMA zápasník zverejnil na Instagrame rozlúčkový príspevok so svojou priateľkou. Teraz sa chce zamerať iba na zápasenie a dcéru.

Karlos Vémola počas víkendu oznámil rozchod so svojou partnerkou Lelou Ceterovou. Sám pridal aj ich spoločnú fotografiu, na ktorej sú však už rozdelení a dodal aj popis, z ktorého vyplýva, že problémy pretrvávali medzi známou dvojicou dlhodobo.

 „Len naši blízki vedia, ako to medzi nami naozaj bolo a ja sa k nášmu rozchodu ďalej nebudem nikomu vyjadrovať,“ napísal bojovník, ktorý ešte nedávno hlásil, že bojuje s ťažkým priebehom ochorenia Covid-19.

„Na rozdiel od partnerky, ja na matku svojej dcéry žiadnu špinu zverejňovať nikdy nebudem. O údajných neverách a podobne... Všetko raz, bohužiaľ, končí, bola to všetko moja vina, aj keď sme v tom boli dvaja,“ dodáva Karlos Vémola. 

Odporúčané
Vémolova partnerka dúfa, že sa jej priebeh ochorenia Covid-19 nezhorší, inak sa nebude mať kto postarať o ich dcéru Vémolova partnerka dúfa, že sa jej priebeh ochorenia Covid-19 nezhorší, inak sa nebude mať kto postarať o ich dcéru 26. augusta 2020, 20:13

Jeden z najznámejších MMA zápasníkov v našich končinách fanúšikom prezradil, že sa odteraz chce intenzívne venovať len športu a svojej dcére, zároveň dúfa, že aj napriek rozchodu budú pre malú Lili s bývalou partnerkou dobrí rodičia. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Karlos "Terminator" Vemola (@karlos_terminator_vemola),

Otázkou stále v súvislosti s Karlosom Vémolom zostáva, či bude môcť nastúpiť na očakávaný zápas proti silnému súperovi z Ostravy – Václavovi „Baba Jaga“ Mikulášikovi. Zápas sme očakávali koncom septembra v pražskej hale O2 Universum, Vémola si na ňom plánoval po prehre s Attilom Véghom napraviť chuť.

K situácii sa už vyjadril aj jeden z dvojice hlavných organizátorov udalostí organizácie Oktagon MMA Ondrej Novotný: „Máme riešenie, ktoré rovnako, ako všetko, čo sa bude od septembra do decembra v Oktagone diať, oznámime na tradičej veľkolepej tlačovej konferencii 1. septembra. Tam sa všetci dozvedia, čo a ako bude a nebude,“ povedal Novotný pre iSport.

Domov
Zdieľať
Diskusia