Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
14. augusta 2020, 17:02
Čas čítania 1:47
Viktor Kniš

Separ a Tina sa rozišli v láske a mieri: Nech nás čaká čokoľvek, tešíme sa na to a budeme to naďalej prežívať spolu

OSOBNOSTI SEPAR
Uložiť Uložené

Obľúbený pár oznámil prostredníctvom Instagramu smutnú správu. Napriek tomu prízvukujú, že sa rozchádzajú v tom najlepšom a naďalej si ako rodina budú kryť chrbát.

Separ a Tina sa po siedmich rokoch rozchádzajú. Raper to oznámil na Instagrame ešte predtým, ako začnú bulvárne médiá šíriť konšpirácie o príčinách. „Keďže ste nás roky podporovali a priali nám, rozhodli sme sa, že sa to dozviete od nás, a tak, ako to reálne je. Žiadne skreslené bludy z bulváru,“ napísal Separ. 

Prízvukuje, že spolu prežili nádherné obdobie, precestovali kus sveta a vychovali dve deti. Zažili si aj ťažšie chvíle, všetko však zvládli. „No ako ubiehal čas a každý z nás sa začal venovať rozdielnym témam a veciam, začali sme sa vzďaľovať. Vždy pre nás bola rodina na prvom mieste, ale témy, o ktorých sme sa rozprávali, sme začali vidieť z rôznych uhlov a nenachádzali prienik,“ vysvetľuje Separ dôvod rozchodu. 

Rozchádzajú sa v láske a mieri. Zároveň je dôležité, že stále platí, že zostávajú „všetci za jedného,“ ako to spomínajú v aktuálnej skladbe zo Separovho najnovšieho albumu. Navždy zostávajú rodinou, ktorú spájajú dve deti. „Nebolo to jednoduché rozhodnutie a veľmi pekne vás prosíme, (aj vás, bulvárne médiá) nerýpte sa v tom,“ dodáva Separ.

Dá sa očakávať, že počas aktuálnej „uhorkovej sezóny“ bude táto téma pre niektoré časopisy materiálom na titulky. 

„Ďakujeme vám. Nech nás čaká čokoľovek, tešíme sa na to a budeme to aj naďalej prežívať spolu,“ uzatvára Separ. 

Domov
Zdieľať
Diskusia