Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci so spoločnosťou
6. augusta 2020, 14:49
Čas čítania 0:32
Adam Novosad

Wolt začína v Bratislave doručovať už aj do Dúbravky a Lamača

NEWS WOLT
Uložiť Uložené

Obľúbená služba na doručovanie jedál rozširuje svoju pôsobnosť.

Služba Wolt do Bratislavy dorazila len na jeseň minulého roka, ale už teraz výrazne rozširuje svoje služby. Krátko po spustení už Wolt doručoval do mnohých častí Bratislavy od Starého Mesta až do Petržalky či Karlovej Vsi. Medzi lokalitami, kam si zákazníci svoju pizzu či burger objednať nemohli, patrili Dúbravka s Lamačom.

Wolt začína v Bratislave doručovať už aj do Dúbravky a Lamača
Zdroj: Wolt

Od dnešného dňa však môžu vrásky z čela obyvateľov týchto mestských štvrtí zmiznúť. Wolt začína doručovať do Dúbravky aj Lamača, pričom doteraz sa kuriérom darilo jedlo po objednávke doručiť do polhodinky. Čím ďalej si však človek objednáva, tým sa doba doručenia môže o pár minút predĺžiť.

Wolt začal v Bratislave naozaj s rýchlou expanziou. V tejto chvíli s ním spolupracuje už skoro 300 reštaurácií po celom hlavnom meste, a tak nemusíš zúfať, že nebude z čoho vyberať. Budeš mať skôr opačný problém, možností je toľko, že si nebudeš vedieť zvoliť svoj obľúbený pokrm.

Domov
Zdieľať
Diskusia