Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. júla 2020, 19:21
Čas čítania 0:31
Viktor Kniš

„Vlasy, oči, zuby a riť,“ odpovedá Slovák na otázku, čo si ako prvé všimne na žene. A ako odpovedali ostatní?

REFRESHER
Uložiť Uložené

Slovákov a Sloveniek sme sa pýtali, čo si ako prvé všimnú na opačnom pohlaví.

Ženy a muži majú rozdielne nároky na to, za akých okolností považujú opačné pohlavie za príťažlivé, a tak sme sa rozhodli zozbierať niekoľko autentických odpovedí a zmapovať tak niekoľko najdôležitejších faktorov.

Zo slov našich respondentov vyplýva, že viac ako na výzore im záleží na charaktere a vnútornej stránke. Muži si však aj napriek tomu obzvlášť dávajú záležať na tom, aké má žena zuby, ženy zasa zaujímajú napríklad končatiny mužov. 

V tejto súvislosti Barborka ešte od Slovákov a Sloveniek zisťovala, čo naopak na opačnom pohlaví nie sú ochotní rešpektovať, pričom muži sa najčastejšie zhodli, že problematické je vulgárne vystupovanie a fajčenie. Ženy dokáže odradiť aj muž, ktorý nie je sebaistý a nečistotný. 

Ako konštatuje naša moderátorka v závere, možno sme ti práve dali niekoľko tipov, aby si si našiel, resp. našla svoju vysnívanú polovičku.

Odporúčané
Desaťtisíce Slovákov okradol o miliardy, súdom sa vďaka práceneschopnosti vyhýbal 15 rokov. Kto je Jozef Majský? Desaťtisíce Slovákov okradol o miliardy, súdom sa vďaka práceneschopnosti vyhýbal 15 rokov. Kto je Jozef Majský? 29. júla 2020, 16:32
Domov
Zdieľať
Diskusia