Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je PR správa spoločnosti VIVO! 
4. augusta 2020, 9:58
Čas čítania 0:59
Sponzorovaný obsah

Je to možné! Havajské poké aj bratislavské rožteky nájdeš v Bratislave teraz na jednom mieste.

GASTRO BRATISLAVA
Uložiť Uložené

Ovocie, zelenina, mäso, vínko, či pivo. Všetko od slovenských lokálnych výrobcov nájdeš teraz aj v novom VIVO! Market.

19. júna 2020 sa v komunitnom nákupnom centre VIVO! Bratislava otvoril VIVO! Market, kde nájdeš kvalitné výrobky, potraviny a občerstvenie od lokálnych predajcov, ktorých suroviny oceníš, aj ak si náročný zákazník a potrpíš si na kvalitu.

Výborné slovenské živé pivo, lokálne vínko, či paradajky z Nitry teraz kúpiš už aj tam, kde by si to nečakal
Zdroj: VIVO!

Čerstvá zelenina, kvalitné mäso aj drogéria

Ponuka VIVO! Marketu je naozaj pestrá. Nájdeš tu všetko od bratislavských rožtekov cez lokálne vínka až po kozmetiku. Napríklad kvalitné paradajky bez chemického ošetrenia z okolia Levíc a Nitry nakúpiš v stánku Farmy Babindol. Ak miluješ dobré mäso či hamburgeri od slovenských fariem navštív stánok mäsiarstva Starý mäsiar. A nesmieme zabudnúť ani na stánok Bioorganic, kde ťa čaká široká ponuka zdravých, bio a fair trade potravín, výživových doplnkov či  eko drogérie.

Paradajky
Paradajky Zdroj: VIVO!

Niečo dobré pod zub aj na pitie

Keď pôjdeš na nákupy do VIVO! určite nebudeš trpieť hladom ani smädom. Je len na tebe, čo si vyberieš. Na lahodnom havajskom poké si môžeš pochutnať v stánku Funky Poké a pravé bratislavské rožteky ti vždy ponúkne FantastiCo.

Fantastico
Fantastico Zdroj: VIVO!

Ale k dobrému jedlu, patrí aj dobrý drink. Smäd môžeš uhasiť vďaka bohatému sortimentu Tea Shopu alebo v stánku BeerStation, kde nájdeš živé pivá od slovenských sládkov.  A ak nie si práve vášnivý pivár, určite ťa poteší, že súčasťou VIVO! Marketu je aj špeciálny stánok, v ktorom sa budú pravidelne striedať rôzni slovenskí vinári.

Pivo
Pivo Zdroj: VIVO!

Bezpečný nákup

VIVO! Market sa otvára za dodržania tých najvyšších hygienických štandardov. Čerstvé potraviny či jedlo si tu môžeš kúpiť vždy bezpečne a pohodlne.

Výborné slovenské živé pivo, lokálne vínko, či paradajky z Nitry teraz kúpiš už aj tam, kde by si to nečakal
Zdroj: VIVO!

„Otvorenie VIVO! Marketu ma nesmierne teší,“ hovorí Adrian Bódis, Country Manager Slovak Republic spoločnosti IMMOFINANZ a dodáva: „Je to jedinečný koncept s unikátnou atmosférou, ktorý v žiadnom inom slovenskom nákupnom centre nenájdete.“

VIVO
Zdroj: VIVO!
Domov
Zdieľať
Diskusia