Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je sponzorovaný obsah spoločnosti Karloff.
6. júla 2020, 9:56
Čas čítania 1:05
Sponzorovaný obsah

Spoznávaj Slovensko a vyhraj ubytovanie v Tatrách úplne zadarmo

ZAUJÍMAVOSTI TATRATEA
Uložiť Uložené

Sme v období, kedy naša krajina nanovo rozbieha svoje fungovanie a téma podpory lokálnej produkcie a cestovného ruchu je dôležitejšia než kedykoľvek predtým.

Tento rok väčšina z nás pravdepodobne do zahraničia nevycestuje a dovolenky budeme tráviť doma na Slovensku, preto je fajn sa inšpirovať a znovu-objaviť krásne zákutia, výhľady, tajchy, hrady či zámky, ktoré na Slovensku máme.

Vyhraj dovolenku pre dve osoby na Slovensku

Značka TATRATEA sa to rozhodla podporiť a vymyslela súťaž, kde pod #statrateaposlovensku nájdeš kopec inšpirácie od ostatných užívateľov instagramu. Ak pod tento # prispeješ aj ty a postneš nejakú peknú fotku s TATRATEA zo slovenskej dovolenky, môžeš získať ďalší výlet, a to konkrétne v Tatrách s ubytovaním a návštevou aquaparku pre 2 osoby na 2 noci.

Spoznávaj Slovensko a vyhraj ubytovanie v Tatrách úplne zadarmo
Zdroj: Karloff

Absolvovať môžeš napríklad príjemnú túru z Tatranskej kotliny cez Chatu Plesnivec na Veľké Biele Pleso, kde uvidíš zaujímavý prechod medzi Belianskymi a Vysokými Tatrami.


Jednou z vecí, pre ktoré máme  našu krajinu najradšej, sú určite krásne zelené lesy. Ak chceš, môžeš sa zatúlať medzi stromami ďaleko od turistických davov, napríklad v údoliach Veľkej Fatry.

Ak si viac mestský ako horský typ, skoč na jednodenný výlet do Banskej Bystrice či Banskej Štiavnice. Ich námestia sú jedny z najkrajších na Slovensku. Pri prechádzke pešou zónou môžeš skutočne cítiť ducha a históriu týchto miest.

Ako to teda bude fungovať?

  • stačí si kúpiť hociktorú fľašu TATRATEA
  • odfotiť sa s ňou na peknom mieste na Slovensku
  • fotku nahrať na svoj Instagram s #statrateaposlovensku
  • ak ťa TATRATEA repostne na svoj profil @tatratea_sk si zapojený do súťaže o dovolenku v Tatrách

Spoznávaj Slovensko a vyhraj ubytovanie v Tatrách úplne zadarmo
Zdroj: Karloff

Zapojiť sa môžeš aj viackrát, každá fotka sa počíta. Je potrebné mať verejný profil a samozrejme 18 rokov. Súťaž trvá od 1. júla 2020 do 30. septembra 2020. Výhercovia budú 2 a budú vyhlásení na sociálnych sieťach značky.


Pod #statrateaposlovensku teda nájdeš všetky súťažné príspevky, ale taktiež aj kopec inšpirácie na výlety po Slovensku. Poďme teda spolu znovu objaviť našu krajinu.

Všetky informácie ohľadom súťaže nájdeš na tatratea.com.

Domov
Zdieľať
Diskusia