Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
5. júla 2020, 10:30
Čas čítania 7:24
Tímea Krauszová

Júlia si vyskúšala tantrickú masáž v Bratislave. Keď ma zrazu pobozkal na stehnách, nevedela som, čo so sebou

Júlia si vyskúšala tantrickú masáž v Bratislave. Keď ma zrazu pobozkal na stehnách, nevedela som, čo so sebou
Zdroj: Instagram / @massage_rooms
ZAUJÍMAVOSTI BRATISLAVA EROTICKÉ SLUŽBY EROTIKA SEXUALITA
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Mladá Slovenka Júlia nám porozprávala o svojom prvom zážitku s tantrou.

Keď nás Júlia oslovila s ponukou svojho príbehu z tantrického salónu v Bratislave, čakali sme, že vyrukuje s niečím prekvapivým. „Čítala som váš rozhovor o tantrickej masáži a mala som vysoké očakávania. Ale to, čo som zažila, sa skôr podobalo masážnym videám na Pornhube,“ povedala pre Refresher.

Júlia je mladá, 27-ročná Slovenka, ktorá sa rozhodla vyskúšať si tantru na vlastnej koži. Hľadala však taký masážny salón, kde by pracovali muži, pretože chcela radšej maséra než masérku. „Niežeby som mala niečo proti ženám, proste som si chcela oddýchnuť a pri mužovi by som menej riešila nejaké komplexy z môjho tela. So ženou by som sa len porovnávala,“  vysvetlila.

Odporúčané
Sexuologička: Mám niekoľko mladých mužov v terapii, ktorí nevedia osloviť dievča. O otvorených vzťahoch si myslím svoje (Rozhovor) Sexuologička: Mám niekoľko mladých mužov v terapii, ktorí nevedia osloviť dievča. O otvorených vzťahoch si myslím svoje (Rozhovor) 16. apríla 2020, 16:12

ilustračná fotka
ilustračná fotka Zdroj: Instagram / @madareff

V centre Bratislavy jeden aj našla a napriek vysokým cenám sa rozhodla, že tomu dá šancu. Rezerváciu urobila online, platby prijímali len v hotovosti. „Stálo to 130 eur a stále si nie som istá, či to bola najlepšia alebo najhoršia investícia,“ priznala so smiechom. Spočiatku sme ju museli presviedčať, aby nám o svojom zážitku porozprávala viac. Keď sme sa dohodli na niektorých podmienkach, súhlasila a vyrozprávala nám celý priebeh masáže.

Chcela som vedieť, čo príde. Bolo mi to jasné približne vtedy, keď mi prvýkrát pobozkal stehná.

V tomto článku si prečítaš:
  • Ako vyzerá miestnosť, v ktorej Júlia vyskúšala tantrickú masáž
  • Kde všade sa jej masér dotýkal
  • Či sa mohla aj ona dotknúť jeho
  • Prečo bola napokon z orgazmu taká vykoľajená, hoci vedela, že je súčasťou masáže

Redakciu požiadala o anonymitu, rovnako nebudeme uvádzať ani názov masážneho salónu či meno jej maséra, aby sme im žiadnym spôsobom neuškodili. Článok je príbehom jednej klientky a nie zaručené, že aj tvoj zážitok by bol rovnaký.

Dohodnúť sa môžete pokojne na ten istý deň, muži vraj chodia aj bez rezervácie

„Zmyslela som si to poobede v práci. Mala som ťažký deň a chcela som zrelaxovať. Pôvodne som zvažovala len masáž nôh, potom som si spomenula na tvoj článok,“ spomína Júlia. Po asi štvrťhodinovom online pátraní našla salón, ktorý mal jediného maséra.

Bol mladý a na pohľad sympatický, webstránka pôsobila luxusne a tak si rezervovala termín ešte na ten istý večer. „Neskôr pri odchode mi masér priznal, že muži tam bežne chodia aj bez objednávky, preto musia byť dievčatá pripravené celý deň. On zvyčajne pracuje len po večeroch.“ 

Napokon ma obišiel a pritlačil sa ku mne zozadu, zopakoval tie pohyby od hlavy až po nohy a pri tom zo mňa stiahol sarong.

Salón má lukratívnu polohu v Starom Meste a nachádza sa v budove aj s inými firmami či kanceláriami, preto by ťa pri vchode nikto nepodozrieval, že ideš práve na tantru. Vo dverách ju už vítal masér s úsmevom na tvári a uterákom okolo bedier.

ilustračná fotka
ilustračná fotka Zdroj: Instagram / @theview_lugano

Odporúčané
Môžeš sa pri tantrickej masáži dotknúť masérky? Je bežné, že človek dosiahne orgazmus? Opýtali sme sa profesionálky (Rozhovor) Môžeš sa pri tantrickej masáži dotknúť masérky? Je bežné, že človek dosiahne orgazmus? Opýtali sme sa profesionálky (Rozhovor) 30. novembra 2021, 9:30

Sprchovať sa musela sama, keby si priplatila, tak má v cene aj spoločný kúpeľ

„Najskôr som sa usadila. Cítila som sa trochu trápne, pretože som šla rovno z práce, ovenčená taškami a s laptopom v ruke, on tam sedel len v uteráku.“ Júlia o svojom zážitku rozprávala s úsmevom na perách, no pri predstave atraktívneho svalnatého maséra si nemohla pomôcť a začervenala sa.

„Vysvetlil mi, ako to celé prebieha. Povedal, že najprv mám ísť do sprchy, kým on pripraví miestnosť. Celá masáž začína takým rituálom v stoji, odtiaľ sa presunieme na zem.“ Podľa jej slov mali pokračovať s veľkými pierkami, neskôr s masážnymi rukavicami a napokon klasickou olejovou masážou celého tela.

ilustračná fotka
ilustračná fotka Zdroj: Instagram / @massage_rooms

Vysvetľovanie zakončil tým, že napokon príde vyvrcholenie. Povedal to normálne, akoby to bola súčasť celého a tak som to aj brala. Veď som už počula o tantre, že je bežné zažiť orgazmus, šla som tam zrelaxovať a myslela som si, že taká stuhnutá a unavená k tomu tak či tak nepríde. Neriešila som to,“ pokračovala vo svojom vysvetľovaní. Pritom si trochu nervózne odpila z kávy, akoby trochu ľutovala, že sa tou myšlienkou nezaoberala skôr.

Občas som zacítila aj jeho penis a zdalo sa mi, že to ten chlapec v pohode zvláda.

Pri preverovaní jej príbehu sme si pozorne prečítali aj webstránku salónu. Ponúkajú aj štvorručnú masáž (2,5 hodiny za 420 €), masáž pre ženy (130-150 €) či luxusnú masáž so šampanským, čokoládou a či masáž penisu nohami (od 280 € za jednu hodinu).

Ďalšou z možností je začať romantickým upokojujúcim kúpeľom, ktorý prirodzene vyústi do vzájomnej masáže. To znamená, že sa môžeš maséra či masérky aj dotknúť. Za hodinu takejto „masáže lásky“ by si v salóne nechal dvesto eur.

Táto cena však Júlii prišla premrštená. Po dlhom vyberaní si teda objednala masáž pre ženy a za jednu hodinu zaplatila 130 eur. Popis masáže veľmi striktne hovorí, že je len jednosmerná, čo znamená, že „energiu odovzdáva len masér svojej klientke a nie naopak.“  To sa jej páčilo, šla si predsa oddýchnuť a nemala potrebu sa niekoho dotýkať. 

ilustračná fotka
ilustračná fotka Zdroj: Instagram / @sheenfulmag
Odporúčané
Ako sa mozog stáva otrokom drog a prečo závislosť nie je otázkou slabej vôle Ako sa mozog stáva otrokom drog a prečo závislosť nie je otázkou slabej vôle 23. júna 2020, 9:15

Keď ju zrazu pobozkal na stehnách, nevedela, čo so sebou

„Zatvor oči a len vnímaj môj dotyk.“ Jednoduchá úvodná inštrukcia od mladého maséra s bratislavským prízvukom Júliu preniesla do sveta relaxácie. Už bola po sprche a stála uprostred priestrannej izby s matracom na zemi. Žalúzie boli zatiahnuté, jediným zdrojom svetla boli malé sviečky rozložené rovnomerne po obvode miestnosti. Potichu znela hudba, ktorú Júlia popísala ako „orientálnu, možno indickú.“

Poctivo zatvorila oči a sústredila sa na jeho ruky. „Najskôr mi pohladil vlasy a tvár, bol veľmi jemný. Potom postupne prešiel po ramenách, oboch rukách, po bokoch a oboch stehnách. Napokon ma obišiel a pritlačil sa ku mne zozadu, zopakoval tie pohyby od hlavy až po nohy a pri tom zo mňa stiahol sarong (kus látky, zvyčajne sa nosí okolo bedier, pozn. red.),“

V jednej chvíli mi preniesol ruku na svoj penis. Vtedy som si nebola istá, čo robiť.

Vopred sa jej nepýtal, či je s nahotou stotožnená, ale vedela, že to k masáži patrí. „Najvzrušujúcejšie bolo cítiť jeho dych. Myslela som najprv, že to robí náhodou, ale potom som si uvedomila, že mi na šiju dýcha náročky. Malo to svoj efekt, úplne som zabudla na prácu a povinnosti,“ povedala nám a schovala si so smiechom tvár medzi dlane.

ilustračná fotka
ilustračná fotka Zdroj: Instagram / @massage_rooms

Ľahké šteklenie pierkom, jemné hladkanie rukavicami pokrytými pravdepodobne malými pierkami či plyšom (Júlia sa neunúvala obzrieť). Takto nejako jej tantrická masáž pokračovala už na zemi. Ležala na bruchu a masér jej postupne, striedavo pevným hmatom či jemným pohladením, prešiel celé telo.

Pracoval aj s vlastnou váhou, no pripomínalo to klasickú masáž, preto to veľmi nevnímala. Občas jej zavadil pierkom medzi nohy, inokedy ju pošteklil po stranách pŕs, no „stále som to vnímala v pohode, veď to bolo príjemné. Občas som zacítila aj jeho penis a zdalo sa mi, že to ten chlapec v pohode zvláda,“ dodala s úsmevom. Vraj nemala dojem, že by ju nejako zneužíval alebo sa pri tom sám uspokojoval.

Masáž sa rýchlo premenila na rozmaznávanie, aké už dávno nezažila, keď sa pretočila na chrbát. „Takto, ja som vedela, že sa ma bude dotýkať aj tam (na intímnych partiách, pozn. red.). Ale bola som celá zamazaná olejom a prešlo dvadsať, možno aj tridsať minút masáže. Bola som veľmi chill a preto ma ten dotyk prekvapil.“

Keď sme sa opýtali, či protestovala, len zavrtela hlavou. „Chcela som vedieť, čo príde. Bolo mi to jasné približne vtedy, keď mi prvýkrát pobozkal stehná. Nevedela som, čo so sebou spraviť. Bolo to príjemné, ale začala som mať dojem, že to zájde možno priďaleko.“

Odporúčané
Pocit, že niekomu úplne a bezvýhradne patrím, ma viac uspokojí ako sex samotný. Vyspovedali sme Slovákov, ktorí obľubujú tvrdý sex Pocit, že niekomu úplne a bezvýhradne patrím, ma viac uspokojí ako sex samotný. Vyspovedali sme Slovákov, ktorí obľubujú tvrdý sex 31. mája 2020, 12:02

ilustračná fotka
ilustračná fotka Zdroj: Instagram / @beautiesbaydxb

Bol vraj maximálne slušný – taký slušný, ako sa s rukou na nahom tele cudzej ženy len dá byť

Priďaleko to nezašlo – Júlia so svojím masérom nemala sex a ani ho nijako neuspokojila. Na druhej strane to o masérovi povedať nemôžeme, ten sa o šťastie svojej klientky usiloval do poslednej sekundy. „Dávno ma nikto s takým nasadením nechcel uspokojiť,“ priznala. Začala sa zahanbene smiať, keď sme sa snažili pochopiť, čo presne jej vlastne masér robil.

„Normálne mi začať dávať jemné bozky na telo. Na stehná, na brucho, na líce, dokonca na pery. Napokon sa však presunul k mojim nohám... Ja to fakt neviem ani nahlas povedať,“ znova si pochovala hlavu v dlaniach. Júlia nie je bežne hanblivá, no napriek kamarátskemu vzťahu sa bežne o sexuálnych zážitkoch ani nerozprávame. Napriek tomu, že o nich pre Refresher píšeme.

Napokon sme z nej vytiahli, že ju jej sympatický masér uspokojil ústami. Dvakrát. Tým to však nekončilo, na intímnych partiách sa jej okrem pier a jazyka dotýkal aj rukami, naďalej ju pritom hladkal aj po zvyšku tela. Keď už nahromadené napätie odznelo, tak sa k nej pritúlil a chvíľu sa bozkávali.

„Celá som sa rozochvela, trvalo to pomerne dlho. No musím priznať, že keď sa spätne zamýšľam, tak sa to vlastne od mojich iných orgazmov veľmi nelíšilo,“ dodala. „Masáž bola, samozrejme, výborná, no už keď ma začal uspokojovať, podobalo sa to na bežný večer s priateľom. Snažil sa ma dotýkať aj inde, no napokon sa sústredil už len na jednu vec. To nie je výčitka, len to nie je až také výnimočné. Poviem to tak, že to bol jednoznačne najdrahší orgazmus, aký som zatiaľ mala.

Či je takáto tantrická masáž normálna, sme sa opýtali masérky Klaudie Hunkovej. Podľa jej názoru to nie je štandardná situácia: „Tantra pozná veľa techník, od jemných a príjemných až po bizarné, ktoré sú pre väčšinu z nás absolútne neprijateľné. Dôležité je, aby sa techniky, ktoré sa budú počas masáže používať, ešte pred tým odkomunikovali a prijímajúca s nimi súhlasila. To sa, predpokladám, v tomto prípade nestalo.“ Júlia nám potvrdila, že sa jej masér v úvode nepýtal, s čím súhlasí a s čím už nie. 

Hunková dodala, že mohlo ísť o iniciatívu maséra alebo o bežnú praktiku, ktorú ten salón ponúka. „Medzi tantrickými masérmi, ktorých poznám, sa však takáto technika nepoužíva.“

Napriek tomu, ako a kde sa jej dotýkal, mala z maséra Júlia pocit, že je k nej veľmi úctivý a slušný. „Sledoval, ako reagujem na dotyky, dovolil mi dokonca posunúť mu ruky, povedal, že sa nemusím hanbiť a mám si to hlavne užívať. V jednej chvíli mi preniesol ruku na svoj penis. Vtedy som si nebola istá, čo robiť – niežeby som nevedela,“ dodala so smiechom.

„Ale predsa som si za to neplatila. Mala som dojem, že sa to posunie ešte ďalej a nevedela som, či som s tým stotožnená. No ďalej ako letmé dotyky to nezašlo. Poctivo sa sústreďoval na mňa a nechcel žiadnu protislužbu.“  Keď mala chuť, tak sa ho dotkla, no skôr sa sústreďovala na vlastné pocity. Najmä po druhom orgazme sa bozkávali a napokon ešte spolu chvíľu ležali v objatí.

Narozdiel od niektorých Júliiných Tinder rande, masér ju po orgazme nenechal samu a ani nezaspal. „Naďalej mi hladkal tvár, proste sme sa normálne pritúlili a pomaly som precitla. Až potom mi doplo, čo sa vlastne stalo.“  Pri maznaní sa jej opýtal, či sa jej to páčilo a či by prišla znova.

„Potom mi ponúkol, že ak by som chcela, mohli by sme sa stretnúť aj u mňa doma. Vraj by to už bolo o niečom inom. V podstate mi ponúkol svoje služby,“ uzavrela rozprávanie. Ponuku slušne odmietla, hoci vizitku si so sebou vzala.

Pred odchodom sa mohla znova osprchovať a zaplatila mu. Napriek pálkam, ktoré si za niektoré položky pýtajú, sa v salóne nedalo platiť v kartou. Na otázku, či by šla na masáž znova, odpovedala neurčito. „Neviem, či si za takéto zážitky chcem platiť. Bolo by lepšie, keby sa takto muži k ženám správali bežne.“

Odporúčané
Týchto 10 celebrít pohoršilo komunitu LGBT: Nakopem mu zadok a možno si uvedomí, že nie je gej, povedal raper o svojom synovi Týchto 10 celebrít pohoršilo komunitu LGBT: Nakopem mu zadok a možno si uvedomí, že nie je gej, povedal raper o svojom synovi 20. júna 2020, 10:43
Domov
Zdieľať
Diskusia