Prepnúť do nočného režimu
Prepnúť do denného režimu
Piatok 30. 10. 2020 meniny má Šimon, Simona

hľadaj na refresheri

Chceš dostávať notifikácie aj na tomto zariadení?
Podcasty - Podgast
0
Čoje
Matej Ohrablo
24. jún 2020, 11:02
Čas čítania: 0:51
Uložený článok nájdeš
v ponuke používateľa.

Zuzana Sabolová: V Austrálii som robila v turistickej pasci, aj tak všetci chodili jesť vedľa k Talianom

Zuzana Sabolová je známa porotkyňa z televíznej šou Moja mama varí lepšie ako tvoja, no okrem toho je dlhé roky spätá s bratislavskou gastronomickou scénou a hneď niekoľkými výraznými podnikmi na nej.

Čoje
Matej Ohrablo
24. jún 2020, 11:02
Čas čítania: 0:51
Musíš byť prihlásený/á , aby si mohol uložiť článok.
Nepodařilo se uložit změny. Zkus se nově přihlásit a zopakovat akci.

V prípade že problémy pretrvávajú, kontaktuj prosím administrátora.
OK
0
Uložiť na neskôr.
Uložený článok nájdeš
v ponuke používateľa.

 Odoberaj zadarmo na: Spotify, Apple podcasty, Google podcasty

Čo sú podcasty a ako ich počúvať? Dozvieš sa tu

Sleduj Podgast na Refresheri

  

V tomto podcaste sa okrem iného dozvieš:
  • V čom je rozdiel medzi carbonara z obedové menu a z večerného lístka
  • Ako sa Zuzane znechutila sviečková na smotane a prečo ju teraz miluje
  • Ako skoro volala políciu na zákazníčku, ktorej sa nepáčilo jedlo, ktoré ani neochutnala

 

Zuzana Sabolová je známa porotkyňa z televíznej šou Moja mama varí lepšie ako tvoja, no okrem toho je dlhé roky spätá s bratislavskou gastronomickou scénou a hneď niekoľkými výraznými podnikmi na nej. Bratislavčania si ju pamätajú vďaka jej dlhoročnému pôsobeniu v známej reštaurácii San Marten priamo pod Dómom svätého Martina. Ružinovčanov si získava svojim najnovším výtvorom, reštauráciou Zmenu, v ktorej môžete ochutnať pôsobivé talianske a stredomorské chute a skvelé ručne vyrábané cestoviny.

 

Podgast je podcast, ktorý vychádza každú stredu a pre Refresher ho tvorí foodbloger Čoje. Volá si doň zaujímavých hostí, s ktorými sa pustia do reči bez osnov a pravidiel. Začnú o jedle a skončia pri hocičom, na čo majú chuť. Dajte Podgastu odber na platforme, na ktorej počúvate podcasty a hudbu. Neujde vám žiadna časť s parádnymi hosťami nielen z oblasti gastronómie.

  

V prípade akýchkoľvek návrhov alebo pripomienok k podcastom nám napíš na adresu podcasty@refresher.sk
Upozorniť na chybu. Ak si našiel nedostatok v článku alebo máš pripomienky, daj nám vedieť.
Ohodnoť článok
2
Zdieľaj článok
Hodnotenie tohto článku je dostupné len s aktívnym predplatným REFRESHER+.
Predplatiť si
Zrušiť
Pri hodnotení článku nastala chyba. Skús sa nanovo prihlásiť a znova ohodnotiť článok.

V prípade že problémy pretrvávajú, kontaktuj prosím administrátora.
OK
NAHOR
Dostávaj najlepší obsah mailom
Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah.
Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.
Posielať email
Najčítanejšie
Domov
Zdielať
Diskusia
Hľadať
Viac
Zapni upozornenia a už ti nič neujde!

Chceš vedieť čo sa deje a mať prehľad? Dostávaj upozornenia o najhorúcejších správach na Refresheri.

(Príklady: Horel Notre Dame, Zomrel Mac Miller, Trailer na Avengerov)
(Príklady: Sagan skončil prvý, Nový zákon s vplyvom na moderných ľudí, Dnes nás čaká zatmenie slnka)
Ak chceš, aby sme ti poslali takmer všetky novinky, vyber túto možnosť.