Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je sponzorovaný obsah spoločnosti Lidl.
29. júna 2020, 15:35
Čas čítania 0:58
Sponzorovaný obsah

Najkrajšie kúty a atrakcie na Slovensku si môžeš užiť so 70 % zľavou. Lidl ti ukáže, že naša krajina je plná zážitkov

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Lidl pomáha dovolenkárom na Slovensku a slovenským podnikateľom v cestovnom ruchu skvelým nápadom. Za každých 5 eur nákupu dostaneš 2 eurá v podobe zľavových kupónov späť.

Žiadne odvetvie netrpí kvôli pandémii tak, ako práve cestovný ruch. Slováci sa zubami-nechtami snažia zachrániť svoje podnikanie, mnohým však musíme pomôcť aj my. Dovolenka v rodnej domovine sa zdá byť aj s prihliadnutím na aktuálnu situáciu ako najlepší a najbezpečnejší možný nápad. Zároveň podporíš domácu ekonomiku a podnikateľov, ktorí sa ocitli na hrane prežitia. 

Pomáha aj spoločnosť Lidl, ktorá vytvorila iniciatívu s názvom Slovensko krajina zážitkov. Cieľom je pomôcť nadšeným dovolenkárom na Slovensku a taktiež slovenským podnikateľom v cestovnom ruchu.

Najkrajšie kúty a atrakcie na Slovensku si môžeš užiť zo 70 % zľavou. Lidl ti ukáže, že naša krajina je plná zážitkov

2 eurá naspäť za každých 5 eur nákupu

Podstatou programu je, že zákazníci, ktorí budú nakupovať v Lidl Slovensko dostanú za každých 5 eur nákupu 2 eurá naspäť v podobe zľavového kupónu. Tieto kupóny môžu zákazníci postupne zbierať, navzájom kombinovať a následne využiť na to, aby si uplatnili atraktívne zľavy na stránke lidlzazitky.sk.

Vybrať si môžeš zo širokej ponuky známych slovenských atrakcií, aquaparkov, wellness pobytov, lanoviek a vnútorných ihrísk na celom území našej krajiny. 

Najkrajšie kúty a atrakcie na Slovensku si môžeš užiť zo 70 % zľavou. Lidl ti ukáže, že naša krajina je plná zážitkov
Zdroj: Lidl Slovensko

Dobrodružstvo, relax aj poznávanie 

Zľavy sú v rôznej výške, v niektorých prípadoch však môžeš ušetriť až 70 % z celkovej pôvodnej sumy. Kupóny pri pokladni v každej predajni Lidl rozdávajú od 22. júna do konca augusta a využiť ich budeš môcť až do konca marca budúceho roku. 

Na svoje si príde naozaj každý, naplánovať si môžeš aj dlhší výlet naprieč Slovenskom z východu na západ alebo naopak, pričom ušetíš pokojne aj stovky eur. Či už si milovníkom našich Vysokých Tatier, rád vylihuješ pri bazéne alebo si chceš užiť adrenalín, Lidl ti ukáže, že Slovensko je naozaj krajinou zážitkov. 

Domov
Zdieľať
Diskusia