Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. júna 2020, 21:44
Čas čítania 0:37
Tina Hamarova

FOTOGALÉRIA: V Británii ovorili po troch mesiacoch kamenné obchody s oblečením. Ľudia sa šli zblázniť

FOTOGALÉRIA: V Británii ovorili po troch mesiacoch kamenné obchody s oblečením. Ľudia sa šli zblázniť
Zdroj: TASR/AP Photo/Matt Dunham
NEWS OBCHODY OPATRENIA VEĽKÁ BRITÁNIA
Uložiť Uložené

Na Londýnskej Oxford street sa tvorili dlhé rady ľudí, ktorí úplne zabudli na povinné dvojmetrové rozostupy. Niektorí pred obchodmi aj spali.

Niektoré britské obchody s oblečením v pondelok otvorili po dlhých troch mesiacoch a hneď so 70% zľavami. Výhodné ceny pobláznili Britov natoľko, že úplne zabudli dodržiavať dostatočné odstupy a v davoch sa hrnuli do Zary či športového obchodu Nike na londýnskej Oxford street.

Aby toho nebolo málo, niektorí zákazníci pred „fast fashion“ obchodom Primark v Birminghame podľa webu Daily Mail dokonca nocovali, aby stihli byť medzi prvými.

„Problém bol, že ľudia do seba strkali. Videli sme aj pár ľudí, ktorí sa predbehli na začiatok radu, čo fakt nebolo fér. Bol to ozaj chaos,“ vyhlásil pre Daily Mail jeden z nakupujúcich.

Zúfalé reťazce s oblečením majú pre pandémiu koronavírusu v zásobách tovar za viac ako miliardu eur, preto urobia všetko pre to, aby ľudia začali nakupovať vo veľkom znova.

Odporúčané
Ľudia vo Veľkej Británii poškodili už vyše 100 telekomunikačných veží. Veria, že 5G sieť spôsobuje koronavírus Ľudia vo Veľkej Británii poškodili už vyše 100 telekomunikačných veží. Veria, že 5G sieť spôsobuje koronavírus 11. apríla 2020, 19:18
Domov
Zdieľať
Diskusia