Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. februára 2013, 16:31
Čas čítania 0:00
Gabor Boros

Získaj 1x2 VIP vstup na Hospitality v Refinery Gallery

REFRESHER
Uložiť Uložené

Presne po roku sa k nám vracia svetovo najpopulárnejšia tanečná drum&bass party menom Hospitality. Pokiaľ chceš byť súčasťou tejto akcie, tak máš jedinečnú možnosť súťažiť o dve voľné VIP vstupy. Bližšie inštrukcie nájdeš v príspevku.

Získaj 1x2 VIP vstup na Hospitality v Refinery Gallery

Presne po roku sa k nám vracia svetovo najpopulárnejšia tanečná drum&bass party menom Hospitality. Jej minuloročné premiérové vydanie sa stalo najväčším podujatím svojho druhu na Slovensku, takže organizátori sľubujú už teraz opäť skvelú akciu.

Hospitality je dvorná party známeho britského d&b vydavateľstva Hospital Records, ktorá počas svojej existencie precestovala už takmer všetky kontinenty a stala sa tak bezpochyby fenoménom na svetovej tanečnej scéne.

Už druhá zastávka tejto akcie na Slovensku sa odohrá v priestoroch Bratislavskej Refinery gallery sobotu 2. Marca 2013. Hostiť bude samozrejme opäť tie najväčšie hviezdy už menovaného vydavateľstva s „H“čkom v logu. Ako headlineri sa tu predstaví rakúske duo Camo & Krooked, ktoré sa stáva u našich južných susedov jednoznačne najsilnejším elektronickým exportným artiklom. Ďalej to bude samotný majiteľ Hospital records London Elektricity či skvelí anglickí producenti Danny Byrd a Metrik.  Domácu scénu bude samozrejme reprezentovať ten najpovolajnejší Dj B-Complex, ktorého hit Beautiful Lies vydal práve slávny Hospital records. Celé toto jedinečné podujatie bude navyše hostiť britský Dynamite MC, ktorý patrí k najrešpektovanejším vokalistom d&b scény.

Vstupenky sú v predaji v sieti Ticketportal.sk. K dispozícii sú okrem obyčajných vstupeniek aj VIP, ktoré prinášajú viacero výhod, ako extra VIP zónu, lacnejšie ceny na bare, či autogramiádu headlinerov.

Viac info o party nájdete na www.letitroll.sk

Na Facebook udalosť Hospitality Slovakia 2013 sa môžeš pridať tu.

Pokiaľ ťa zaujal text príspevku a chceš sa zúčastniť d&b party na svetovej úrovni, máš jedinečnú možnosť súťažiť o dva voľné VIP vstupy na Hospitality 2013. Je to veľmi jednoduché a vyhrať môže skutočne každý, stačí si len prečítať pravidlá súťaže a ostatok už zostáva len na tebe!

Pravidlá súťaže: 

1. Urob všetky požadované kroky nižšie.

2. Uveď svoju e-mailovú adresu a meno. Na email ťa budeme kontaktovať, na meno ti pošleme CD, takže pravdivo zadávaj údaje.

3. Ak chceš zvýšiť svoju šancu, na konci aplikácie skopíruj adresu a rozpošli ju kamarátom, prípadne zdieľaj na facebooku, twitteri a pod. Každý, kto príde cez túto konkrétnu adresu, ti pridáva jeden bod do súťaže a zvyšuje tvoju šancu vyhrať.

4. 1x2 VIP vstupy získa jeden náhodný štastlivec.

5. Súťaž trvá do 24. 2. (23:59).

6. Víťazov uverejníme do 2 dní.

7. Víťaz bude pripísaný na guestlist.

Domov
Zdieľať
Diskusia