Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je sponzorovaný obsah spoločnosti New aroma.
31. mája 2020, 18:44
Čas čítania 2:05
Sponzorovaný obsah

Slováci vyvinuli technológiu, ktorá bojuje s vírusmi vo vzduchu príjemnou vôňou

TECH REFRESHER+
Uložiť Uložené

Autori projektu pochádzajú z Bošian pri Topoľčanoch a ich kreatívne riešenie si už obľúbilo nielen celé Slovensko.

V svojom živote ich potrebujeme, aj keď o nich mnohí do dnešného dňa nevedeli. Nanodifúzery slovenskej spoločnosti New Aroma sú technologickou revolúciou s atestovaným certifikátom na dezinfekciu, ktorá prichádza práve v čase, keď si všetci dávame čoraz viac záležať na hygiene a čistote vzduchu, ktorý dýchame. 

V konečnom dôsledku ide o štýlový doplnok do domácnosti alebo predajne, kde sa striedajú ľudia. Nenápadný čistič vzduchu sa tak môže stať dominantou tvojej obývačky, alebo ho môžeš použiť doplnkový dezinfekčný prostriedok počas uvoľňovania ekonomických opatrení.

Slováci vyvinuli technológiu, ktorá bojuje s vírusmi vo vzduchu príjemnou vôňou
Zdroj: New Aroma
Čo je nanodifúzer New Aroma? 

Difúzer je funkčný čistič vzduchu, ktorý rozptyľuje jemnú mikrohmlu s dezinfečnými prvkami zbavujúcimi vzduch chemikálií, plesní či vírusových baktérií. Častice plynu vydezinfikujú všetky časti miestnosti. New Aroma pracuje s revolučnou nanotechnológiou využívanou najmä v medicínskych a biotechnických odboroch. Okrem aktuálneho boja s koronavírusom ho ocenia aj alergici.

Dokáže vyčistiť priestory od auta až po veľké miestnosti s rozlohou 15 000 m3, zároveň vďaka esenciálnym olejom svoje okolie príjemne rozvoňajú tónmi, aké si vyberieš zo širokej škály ovocných, korenistých, ale aj úplne jemných a  nenápadných vôní. 

„Vôňa domova“ naberá úplne nový zmysel

Miluješ kvetinové, citrusové, bylinné alebo ľahké a svieže tóny? Vybrať si môžeš zo širokej škály Aroma olejov, ktoré sú zdravotne nezávadné a dokonca sa bežne používajú aj na dezinfekciu pokožky či slizníc. Pri liečebných procedúrach ich využívajú v kúpeľoch na inhaláciu, v kombinácii s prelomovou technológiou je však veľkou vzácnosťou mať ich aj doma.

Revolúcia v technológiách prinesla difúzery voňajúce zdravím domov aj do firiem
Zdroj: new aroma

Dizajnové stolové difuzéry Tower a Cube

Vďaka svojej absolútnej tichosti vhodný do domácnosti s pokrytím až do 100 metrov štvorcových. Difúzer malých rozmerov je výkonný, v úžasnom dizajne s intuitívnym ovládaním intenzity vône. Vhodný je okrem tvojej obývačky v konečnom dôsledku aj pre maloobchodné prevádzky, kancelárie či čakárne. Je dostupný vo viacerých farebných prevedeniach za cenu 279 €.

O niečo väčší, no stále veľmi nenápadný Big Tower s cenovkou 499 € si poradí až s 300 metrami štvorcovými, veľmi príťažlivá je tiež možnosť ovládania intenzity pomocou bluetooth aplikácie. 

Ďalšou atraktívnou alternatívou je profesionálny model Cube za 449 €, ktorý má zabudovaný dotykový ovládací panel. Ten sa automaticky postará o šírenie vône konzistentne v intervaloch, aké si sám zvolíš. Môžeš si ho teda nastaviť napríklad tak, aby si vždy z práce vracal do čistého prostredia. 

Voňavé a čisté auto s eMotion

Na prvý pohľad spojenie voňavé a čisté v kombinácii s motorovým vozidlom znie pre mnohých ako neuveriteľná kombinácia. Namiesto nechutnej visiacej „voňavky“ z pumpy na prekrytie akéhokoľvek zápachu teraz môžeš využiť šikovný prenosný a nabíjateľný difúzer eMotion, ktorý stačí položiť na stredovú priehradku na pár desiatok minút a opäť si budeš sadať do  zdravotne nezávadného auta. Po nabití vydrží fungovať až 72 hodín a má 3 nastavenia intenzity vône.

Slováci vyvinuli technológiu, ktorá bojuje s vírusmi vo vzduchu príjemnou vôňou
Zdroj: New Aroma

Oáza pokoja a čistoty nie len doma

To najlepšie na nanodifúzeroch je, že je možné ich využiť aj v interiéroch určených na prevádzkovanie služieb. K difúzerom v prevádzkach dostaneš certifikát, ktorý deklaruje použitie priestorovej dezinfekcie, čo využijú najmä podnikatelia, ktorí síce môžu mať otvorené, stále však za prísnych hygienických opatrení. 

Trojica profesionálnych difúzerov od 209 do 779 € určených pre veľké priestory ako nákupné centrá, výrobné haly, open-space kancelárie alebo zasadačky.

Slováci vyvinuli technológiu, ktorá bojuje s vírusmi vo vzduchu príjemnou vôňou
Zdroj: New Aroma
Nanodifúzery New Aroma si môžeš pozrieť na vlastné oči na predajných miestach v Bratislave. Všetky modely do domácnosti, do auta či do veľkých otvorených priestorov a taktiež voňavé náplne nájdeš na stránke newaroma.sk
Domov
Zdieľať
Diskusia