Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. mája 2020, 14:44
Čas čítania 0:50
PR správa

McDonald's spúšťa donášku jedla v Košiciach, objednať si môžeš už dnes

GASTRO KOŠICE MCDONALD’S WOLT
Uložiť Uložené

McDonald´s od dnešného dňa rozširuje službu McDelivery aj do metropoly východu.

Po Bratislave, kde donášku jedla ponúka už deväť reštaurácií, pribudli dnes dve prevádzky v Košiciach.

Ide o McDonald's na ulici Protifašistických bojovníkov a novú reštauráciu na Popradskej. Doručenie vybraného jedla k dverám zákazníkov zabezpečuje služba Wolt.

Z ponuky obľúbeného reťazca si môžeš cez aplikáciu Wolt nechať doručiť takmer všetko. Objednávky si zákazníci vytvoria v rámci rozvozovej zóny v aplikácii dostupnej pre Android aj iOS alebo na stránke wolt.com každý pracovný deň v čase od 10:30 do 21:00 a cez víkend od 11:00 do 21:00.

McDonald´s rozširuje od dnešného dňa službu McDelivery aj do Košíc
Zdroj: McDonald's

Aplikácia so zákazníkom komunikuje intuitívne, napríklad v zobrazovaní reštaurácií, ktoré sú nielenže v rádiuse doručenia, ale aj cez algoritmus kombinujúci preferencie zákazníka, vzdialenosť od neho a čas doručenia. Kuriéri z Woltu doručia McMenu k zákazníkovi približne za 30 minút a lokálna zákaznícka podpora je pripravená odpovedať na akúkoľvek otázku už do 1 minúty.

Ján Foret, generálny manažér spoločnosti Wolt pre Českú republiku a Slovensko k spolupráci dopĺňa: „Máme veľkú radosť, že McDonald’s s nami pokračuje v exkluzívnej spolupráci a po úspešnom etablovaní McDelivery v Bratislave, môžu zákazníkom partnerskí kuriéri Woltu doviezť ich obľúbené McMenu už aj v Košiciach, z dvoch pobočiek a do 30 minút.“

Spoločnosť Wolt zaviedla bezkontaktnú donášku jedál, v rámci ktorej doručujú všetci partnerskí kuriéri jedlo automaticky k dverám zákazníka alebo k vstupu do domu – podľa jeho preferencií. Stačí mať len aplikáciu aktualizovanú na najnovšiu verziu.

McDonald´s rozširuje od dnešného dňa službu McDelivery aj do Košíc
Zdroj: McDonald's
Domov
Zdieľať
Diskusia