Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. mája 2020, 18:46
Čas čítania 0:24
Viktor Kniš

Sleduj exkluzívne zábery, ktoré sme museli zmazať z nášho YouTube kanála

REFRESHER 6IX9INE
Uložiť Uložené

Rozhovor s Tekashim sme robili ešte v čase, keď ho skoro nikto nepoznal, zažili sme aj veľa bizarností na festivaloch a vlastne kdekoľvek, kam sme s kamerou prišli.

 

Videoobsahom prisprievame na náš YouTube kanál už viac ako štyri roky, občas sa nám preto stalo, že sme zle odhadli situáciu a natočili a následne uverejnili niečo, čo sme oľutovali. Dnes máš exkluzívnu možnosť pozrieť sa na niektoré zábery, ktoré už na našom kanáli nenájdeš, pretože išlo o skôr bizarný obsah vytvorený napríklad vo festivalovej eufórii. 

V najnovšom komentovanom dieli nášho Best of Refresher uvidíš aj to, ako sa nám darilo na udalostiach pod holým nebom, ako sme robili rozhovor s Tekashim v čase, keď sa o neho ešte nikto nezaujímal a ako sme na jeden deň vytvorili poľskú redakciu Refresheru. 

Odporúčané
Ktorému raperovi ukradol Šajmo alkohol na Hip Hop Žije a ako dopadol jeho prvý rozhovor s Rytmusom? Ktorému raperovi ukradol Šajmo alkohol na Hip Hop Žije a ako dopadol jeho prvý rozhovor s Rytmusom? 30. apríla 2020, 9:54
Domov
Zdieľať
Diskusia