Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. mája 2020, 9:33
Čas čítania 0:19
Tina Hamarova

Slovensko má opäť len 8 nakazených. Na koronavírus otestovali až 4742 ľudí

NEWS KORONAVÍRUS SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Nové čísla koronavírusovej pandémie za utorok.

Na Slovensku za utorok pribudlo osem prípadov nákazy koronavírusom pri 4 742 testoch. Vyliečilo sa 21 ľudí, nikto nezomrel.

Celkovo Slovensko eviduje 1 429 prípadov a 762 vyliečených pacientov. Ochoreniu Covid-19 doteraz podľahlo 25 ľudí. Na Slovensku sa dalo na koronavírus testovať už viac ako sto tisíc ľudí.

CORONAVIRUS CHART
Odporúčané
KORONA UPDATE: Slovensko otvára kaderníctva, terasy aj krátkodobé ubytovanie. Trump verí, že vakcína bude do konca roka KORONA UPDATE: Slovensko otvára kaderníctva, terasy aj krátkodobé ubytovanie. Trump verí, že vakcína bude do konca roka 4. mája 2020, 19:15

Hospitalizovaných je 167 ľudí, 8 prípadov pribudlo. Len 37 z nich má potvrdený koronavírus. Štyria sú na jednotke intenzívnej starostlivosti, dvaja pacienti potrebujú umelú pľúcnu ventiláciu. 

Traja noví nakazení pribudli v Žilinskom kraji, po dvoch v Banskobystrickom a Trenčianskom kraji. Jeden nový pacient je z Prešovského kraja.

Domov
Zdieľať
Diskusia