Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah vznikol v spolupráci so studentstartup.sk.
14. apríla 2020, 18:10
Čas čítania 1:17
Sponzorovaný obsah

Chceš uspieť vo svete startupov? Táto súťaž ti ho pomôže nakopnúť

TECH STARTUP
Uložiť Uložené

Zo šiestich víťazov kategórií vyberie porota jedného, ktorý bude reprezentovať Slovensko na celosvetovej súťaži University Startup World Cup 2020.

Máš nápad za milión, ktorý túžiš uskutočniť, alebo si ho už rozbehol a chceš ho rozvíjať? Možno teraz čakáš na chvíľu, kedy budeš mať prostriedky, aby nabral na obrátkach. Ak tento pocit poznáš, alebo si jednoducho tvorivý človek, ktorý čaká na svoju príležitosť, je tu súťaž ako stvorená pre teba.  

Máš so spolužiakmi nápad na Startup? Táto súťaž ti ho pomôže uskutočniť
Zdroj: Unsplash

Slovak University Startup Cup 2020 je pre vysokoškolských študentov, ktorí sa môžu so svojim startupovým nápadom pokúsiť vyhrať v šiestich kategóriach. Cieľom organizátorov je podporiť mladú generáciu budúcich podnikateľov, ktorí majú inovatívne nápady alebo už zašali realizovať svoje startupy. Súťažiť môžeš ako jednotlivec, alebo v tíme. Ak sa chceš zapojiť so svojim tímom, podmienkou je, že tím, ktorý pracuje na startupe musí pozostávať minimálne z jedného študenta VŠ, ktorý je lídrom tímu.

Študentské startupy totiž majú dôležité miesto v ekosystéme startupovej komunity. Tie s najväčším potenciálom vyberie komisia zložená z úspešných podnikateľov, zástupcov reklamných a mediálnych partnerov ale aj spolupracujúcich organizácií.

Máš so spolužiakmi nápad na Startup? Táto súťaž ti ho pomôže uskutočniť
Zdroj: studentstartup.sk
Zapojiť sa môžeš do týchto šiestich kategórií:

1. Veda, medicínske technológie
2. Informačné technológie, mobilné technológie, web,
3. Priemyselné technológie, technické riešenia, robotika
4. Životné prostredie, zelené technológie
5. Umelá inteligencia
6. Otvorená kategória pre ostatné nápady

Jeden absolútny víťaz z týchto všetkých kategórií bude reprezentovať Slovensko na celosvetovej súťaži University Startup World Cup 2020 v Číne, kde strávi 4 dni spojené s top mentoringovým programom, s možnosťou networkingu a so študentskými startupmi z celého sveta, ako aj s možnosťou prezentácie svojho startupu pred potenciálnymi investormi.

Staň sa globálnym víťazom a získaj poriadnu finančnú odmenu

Ak sa ti podarí uspieť na slovenskej úrovni, získaš pre svoj startup podporu. Ten s najväčším rastovým potenciálom získa cenu TV JOJ, čo je mediálny priestor pre kampaň o tvojom startupe v hodnote 5 000 eur. Vďaka mediálnej podpore sa o tvojom projekte dozvie cieľová skupina a získa tak nemalú pozornosť. 

Chceš uspieť vo svete startupov? Táto súťaž ti ho pomôže nakopnúť

Slávnostné vyhodnotenie projektu ako aj odmenenie šiestich víťazných študentských startupov sa uskutoční v júni 2020, no v prípade nepriaznivého vývoja pandémie bude preložené na september 2020. Ešte viac informácií o súťaži nájdeš na stránke studentstartup.sk. Nezabudni, že uzávierka prihlášok je 15.5. 2020.

Domov
Zdieľať
Diskusia