Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. marca 2020, 14:07
Čas čítania 0:56
Daniel Mikolášik

Premiér Matovič sa včera na Facebooku sťažoval, že nedostáva patričnú pochvalu. Dnes sa chváli výsledkami bez rúška

NEWS IGOR MATOVIČ RUSKO
Uložiť Uložené

„Neva, kľúčové sú životy, nie trápne kecy, hoci ma to tak obyčajno ľudsky serie, či slušne trápi,“ uviedol v statuse predseda vlády SR.

Premiér Igor Matovič je na svojom verejnom profile na Facebooku viac než aktívny. Niekedy sa však kvôli tomu pohybuje po skutočne tenkom ľade. Kontroverziu vyvoláva napríklad včerajším statusom, v ktorom sa sťažoval, že nedostáva patričnú pochvalu za dohodu so súkromnými laboratóriami o testoch na koronavírus.

Nezabudol ani podotknúť, že od vymenovania za predsedu vlády Slovenskej republiky už dohromady odpracoval 86 hodín. Podľa jeho slov si však kritici všímajú len to, že mešká na tlačovky, oznamuje ich na poslednú chvíľu a sú zbytočne dlhé. Reagoval tak na status redaktorky Denníka N Veroniky Folentovej. 

„Robím, čo môžem, už šiesty deň vkuse. Neva, kľúčové sú životy, nie trápne kecy, hoci ma to tak obyčajno ľudsky serie, či slušne trápi,“ uviedol v spomínanom statuse.  


Dnes opäť perlil na spomínanej sociálnej sieti. Na svoju oficiálnu facebookovu stránku totiž pridal fotku z vonku, pričom na tvári nemal ochranné rúško. Na Slovensku pritom už od 25. marca platí nariadenie nosiť rúško stále a všade mimo svojho domu. Platí to pre všetkých, bez výnimky.

Odporúčané
Na Slovensku platí od polnoci nosenie rúška mimo bydliska, redaktor RTVS to ignoruje v priamom prenose Na Slovensku platí od polnoci nosenie rúška mimo bydliska, redaktor RTVS to ignoruje v priamom prenose 25. marca 2020, 12:32

Okrem toho, že predseda vlády úplne odignoroval vládne nariadenie, sa však nezabudol pochváliť svojimi výsledkami. V príspevku upozorňuje na fakt, že zo dňa na deň zvýšili počet testovaní z 300 na 900, a tak si doprial zaslúžený odpočinok.

Domov
Zdieľať
Diskusia