Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je sponzorovaný obsah spoločnosti Learn2Code.
27. marca 2020, 11:40
Čas čítania 1:55
Sponzorovaný obsah

Na tejto stránke nájdeš najviac online kurzov na Slovensku. Nauč sa programovať aj dizajnovať

REFRESHER
Uložiť Uložené

Zvýšiš tak svoju cenu na trhu práce a nemusíš pritom vyjsť z domu.

Online kurzy sú dnes najrýchlejšia cesta, ako sa môžeš spolu s lektorom naučiť niečo nové. Čas doma tak môžeš využiť napríklad programovaním, zlepšením svojho skillu v dizajne, alebo napríklad v online marketingu. A to je len pár príkladov. Kurzov na stránke Learn2Code nájdeš viac ako 120. Ich obrovský počet je dobrým predpokladom, že nájdeš práve ten, ktorý ti pomôže dosiahnuť svoje vysnívané povolanie. Aby si sa vo výbere nestratil, ukážeme ti niekoľko dôležitých kurzov. 

Na tejto stránke nájdeš najviac online kurzov na Slovensku. Nauč sa programovať aj dizajnovať
Zdroj: Learn2Code

Vytvor svoj prvý web

Poďme pekne poporiadku. Na to, aby si vytvoril funkčný web potrebuješ vedieť niečo z viacerých oblastí. Programovať, dizajnovať, ale aj to, ako bude fungovať na mobile. Presne na toto mysleli v akadémií Learn2Code. Webrebel 1 je kompletný online kurz webdizajnu. Kurz sa skladá z 3 modulov: HTML a CSS, responzívneho webdizajnu a JavaScript/jQuery. 

HTML a CSS je nový jazyk, ktorým sa naučíš hovoriť. Je základom každého webu a prostredníctvom neho vytvoríš štruktúru, obsah aj samotný dizajn. Vďaka responzívnemu dizajnu budeš vedieť stránku optimalizovať pre mobilné zariadenia a pomocou JavaScript a jQuery budeš vedieť webstránkam pridávať interaktivitu. To všetko je pritom iba začiatok. Všetky tieto technológie sú potrebné na tvorbu každej modernej webovej stránky. Po absolvovaní kurzu si pokojne vytvoríš vlastný blog či e-shop.

Pridávaj obsah s WordPressom

Vedel si, že za veľkým množstvom stránok s tvojim obľúbeným obsahom, ktoré tvoria online magazíny, blogy a fóra je WordPress? Aj s WordPressom vytvoríš vlastnú webstránku. V kurze, ktorý obsahuje 4 hodiny videa sa naučíš, čo je WordPress, aké sú jeho hlavné výhody a čo všetko potrebuješ na vytvorenie stránky. Čakajú na teba tutoriály aj praktické úlohy. Trúfneš si pustiť sa do toho?

Sprav zo seba grafického dizajnéra

Stál si už niekedy na stanici metra a obdivoval prehľadné mapy a značenie vo svojom okolí? Aj toto je práca grafických dizajnérov. Nemenej dôležité miesto, kde uplatňujú svoje zručnosti je web. O programe Adobe Photoshop si už určite počul. Práve tento program je Alfa a Omega úspešných dizajnérov. 

S Adobe Photoshop vieš upravovať nielen fotografie, ale vyrábať akékoľvek grafické materiály od plagátov, letákov, reklamných bannerov až po návrh dizajnu webstránky. Ak rád kreslíš a máš výtvarné cítenie, pôjde ti kurz Visual Design Digital: Photoshop ešte ľahšie. Vec, že s touto zručnosťou sa podobne ako so znalosťou programovacieho jazyka budeš vedieť ľahko uplatniť. 

Na tejto stránke nájdeš najviac online kurzov na Slovensku. Nauč sa programovať aj dizajnovať
Zdroj: Unsplash

Doba mobilná praje užitočným aplikáciam 

Responzívny dizajn prispôsobí webstránku tvojmu telefónu. Jeho ovládanie je rovnako dôležité, ako napríklad tvorenie samotných mobilných aplikácií.  V kurze Android Developer sa naučíš vyvíjať aplikácie v oficiálnom vývojárskom prostredí od Googlu - Android Studio. Ku kurzu dostávaš aj diskusné fórum, kde máš možnosť opýtať sa na čokoľvek, s čím budeš mať počas svojho štúdia a vývoja aplikácií problém. 

Na tejto stránke nájdeš najviac online kurzov na Slovensku. Nauč sa programovať aj dizajnovať
Zdroj: Unsplash

Celú ponuku kurzov nájdeš na stránke Learn2Code. Po každom úspešne absolvovanom kurze dostaneš certifikát, ktorým sa môžeš pochváliť vo svojom životopise a kopec užitočných znalostí. Navyše, na každý z aktuálnych kurzov dostaneš zľavu až 25%. Ostáva ti už iba dobre sa motivovať a spraviť niečo pre svoju budúcnosť. 

Domov
Zdieľať
Diskusia