Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. marca 2020, 22:00
Čas čítania 0:43
Dominik Vetrák

Steven Spielberg podľa Vina Diesela povedal, že ak hviezda Rýchlo a zbesilo nebude režírovať, pôjde o zločin kinematografie

FILMY A SERIÁLY STEVEN SPIELBERG VIN DIESEL
Uložiť Uložené

Herectvo mu až tak nejde. Za to režírovania má podľa Spielberga Vin Diesel v malíčku.

Vin Diesel je globálna herecká hviezda... na ktorú nie je nikto mimo série Rýchlo a zbesilo zvedavý. Za posledných 10 rokov sa okrem série Rýchlo a zbesilo objavil len v 5 filmoch. Žiadny z nich nebol hitom, naopak, niektoré boli ako kvalitatívnymi, tak kasovými prepadákmi. Niet divu, že Diesel chce držať z pozície producenta značku Rýchlo a zbesilo pri živote čo najdlhšie.

Lenže Diesel nezačínal ako herec. V roku 1997 priniesol drámu Strays, v ktorej si zahral, napísal k nej scenár a sám ju zrežíroval. Dva roky predtým natočil aj krátkometrážny film Multi-Facial. Práve ten videl Steven Spielberg. Vďaka nemu sa rozhodol, že pre Diesela napíše postavu vo svojom pripravovanom filme Zachráňte vojaka Ryana. Odvtedy Diesel nerežíroval nič, čo je podľa Stevena Spielberga veľká škoda. 

Domov
Zdieľať
Diskusia