Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. marca 2020, 15:41
Čas čítania 1:13
Dominik Vetrák

Recenzia: Altered Carbon: Resleeved zaujme krvavou akciou a animovaným spracovaním pre dospelých

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Na Netflix sa dostal animovaný spin-off seriálu Altered Carbon. Mal by si ho vidieť?

Na Netflixe sú momentálne dostupné prvé 2 série Altered Carbon. Sci-fi seriál sa odohráva v budúcnosti, kedy je ľudstvo takmer nesmrteľné. Svoje vedomie si ukladajú do čipov, ktoré následne vedia vložiť do iných tiel. Pokiaľ je čip v bezpečí, človek je nesmrteľný. Netflix sa rozhodol, že tento svet fanúšikom ukáže aj v animovanej forme.

Odporúčané
10 najlepších anime na Netflixe ťa ohúri brilantnou akciou, premysleným príbehom a vtipnými animáciami 10 najlepších anime na Netflixe ťa ohúri brilantnou akciou, premysleným príbehom a vtipnými animáciami 16. júna 2019, 14:58

Pár dní po príchode 2. série hlavného seriálu sme sa tak na Netflixe dočkali Altered Carbon: Resleeved. Ide o celovečerný animovaný film, ktorý ti zaberie len niečo cez 70 minút. Počas nich sa zoznámiš s ďalšou schránkou pre zabijaka Takeshiho Kovacsa.

Domov
Zdieľať
Diskusia