Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. marca 2020, 10:15
Čas čítania 2:18
Tina Hamarova

„Nechali ma čakať vonku s teplotou," pacientka s podozrením na koronavírus dala na Facebook úprimnú spoveď o zážitku z nemocnice

„Nechali ma čakať vonku s teplotou," pacientka s podozrením na koronavírus dala na Facebook úprimnú spoveď o zážitku z nemocnice
Zdroj: FB/ Dušana Mazorová
NEWS KORONAVÍRUS SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Dušana mala podozrenie na koronavírus.

V článku sme najskôr nepravdivo uviedli, že ide o pacientku z Martina, u ktorej je potvrdená nákaza, nie je to tak. Za chybu sa ospravedlňujeme. 

Dušana Marozová je pacientka z Martina, ktorá mala podozrenie na prítomnosť koronavírusu SARS-CoV-2. Na svojom Facebooku popísala čo všetko sa jej v nemocniciach dialo, odkedy mala prvé príznaky. Jej skúsenosti, bohužiaľ, nie sú veľmi pozitívne. Problémom nie sú podľa Dušany až tak lekári, ale skôr ostatní ľudia v okolí.  

Dali mi údržbový kokteil a novalgin na bolesť hlavy do infúzky, keďže im však prišli dôchodcovia v horšom stave ako som bola ja, tak ma pustili domov.


Žena pravdepodobne ochorela pri návšteve kúpeľov v Poľsku, so zvýšenou teplotou šla na pohotovosť. „V piatok ma z pohotovosti poslali na urgent, lebo mi nevedeli urobiť CRP,“ píše na Facebooku Dušana. Následne sa jej však prejavili ďalšie klasické príznaky chrípky, tak ju poslali na infekčné.

Domov
Zdieľať
Diskusia