Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. marca 2020, 12:23
Čas čítania 0:31
Viktor Kniš

V košickom Lidli došlo ku konfliktu medzi predavačkou a zákazníčkou kvôli dezinfekčným mydlám. Vulgárne si nadávali a strkali sa

NEWS
Uložiť Uložené

Ľudia sa správajú neprimerane situácii, vykupujú obchody

Koronavírus na Slovensku aj naďalej spôsobuje paniku, pretože sa ľudia neriadia pokynmi a odporúčaniami odborníkov. Namiesto toho vykupujú obchody a vytvárajú chaos a stres, pri ktorom sú, paradoxne, náchylnejší na nákazu akoukoľvek chorobou, pretože v takom prípade sa zhoršuje imunita. 

Sledujeme NAŽIVO: Počet nakazených koronavírusom na Slovensku v utorok zatiaľ nestúpol.

Odporúčané
Záznam: Na Slovensku testovali 590 vzoriek, počet nakazených stále nestúpol nad 7 Záznam: Na Slovensku testovali 590 vzoriek, počet nakazených stále nestúpol nad 7 10. marca 2020, 10:35

Internetom sa aktuálne šíri video z košického Lidlu, v ktorom vznikol konflikt medzi predavačkami a zákazníčkou. Tá si podľa všetkého chcela kúpiť dezinfekčné mydlo, boli už však vypredané, a tak obvinila jednu z pracovníčok obchodu, že desať kusov posunula svojej kamarátke. Predavačka jej slová poprela, keďže však zákazníčka nechcela pochopiť, že už antibakteriálne prostriedky nie sú, vznikol konflikt, ktorý iniciovala práve nespokojná nakupujúca. 

Predavačkám kvôli nespokojnosti vulgárne vynadala a došlo aj k fyzickej potýčke. Všetko sa podarilo zachytiť na kameru ďalšej zákazníčke. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia