Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. marca 2020, 21:07
Čas čítania 1:10
Dominik Vetrák

Daniel Radcliffe si Harryho Pottera znova nezahrá. Tvrdí, že sa filmom darí aj bez neho

FILMY A SERIÁLY DANIEL RADCLIFFE HARRY POTTER
Uložiť Uložené

Prečo sa hviezda Harryho Pottera odmieta objaviť v ďalších filmoch?

Daniel Radcliffe si Harryho Pottera naposledy zahral pred 10 rokmi. Vtedy mal 20 a viacerí si mysleli, že spoločne s Rupertom Grintom (Ron) a Emmou Watson (Hermiona) skončia ako väčšina detských hercov zo slávnych sérií – v úzadí a bez dobrých filmov. Rupert Grint to však skúša v televízii, Emma Watson je celosvetová hviezda a talentovaná herečka, no a Daniel Radcliffe si našiel svoju vlastnú cestu.

Aby sa dostal z tieňa Harryho Pottera, prijímal jednu šialenejšiu rolu za druhou. Zahral si agenta FBI prezlečeného za neonacistu vo filme Imperium, prdiacu mŕtvolu v Swiss Army Man, tínedžera s rohmi vo fantasy horore Horns, detektíva v horore Woman in Black, zamilovaného chlapca vo What If, väzňa pokúšajúceho sa o útek v Escape from Praetoria a najnovšie aj počítačového programátora. Sám ale tvrdí, že svojim agentom nikdy neprikázal, aby mu hľadali divné roly. Jednoducho kývol na to, čo sa mu zdalo originálne a správne.

Domov
Zdieľať
Diskusia