Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. marca 2020, 12:53
Čas čítania 0:53
Viktor Kniš

Takto vyzerá Bašternákov byt v Bonaparte, v ktorom býval Robert Fico. Po vysťahovaní chýbajú zárubne, vaňa aj vodovodné batérie

NEWS LADISLAV BAŠTERNÁK ROBERT FICO
Uložiť Uložené

Robert Fico už niekoľko mesiacov nebýva v byte daňového podvodníka Ladislava Bašternáka, ktorý je obvinený aj v súvislosti s komplexom Bonaparte.

Denník N v pondelok po voľbách zverejnil fotografie a video z bytu v komplexe Bonaparte, v ktorom býval dlhé roky Robert Fico. Správkyňa majetku síce nepovolila médiám zábery zverejňovať, Denník N sa však rozhodol ukázať video z prehliadky bytu vo verejnom záujme. 

Zábery potvrdzujú vopred medializované informácie o tom, že v byte po odchode rodiny Roberta Fica chýba aj zariadenie, ktoré sa netýka len nábytku a bežných hnuteľných vecí. Nie sú tam kachličky na krbe a kuchynská linka, ale ani zárubne, vodovodné batérie či vaňa. Denník N polemizuje o tom, že išlo o luxusné vybavenie, pri ktorom by expremiér nemusel byť schopný vysvetliť, ako si naň zarobil. Ide však len o nepotrvdené dohady.

Domov
Zdieľať
Diskusia