Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Tímea Krauszová
27. februára 2020, 18:35
Čas čítania 0:48

Matka 18-ročného Slováka tvrdila, že ho dobili do krvi, nie je to pravda

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Polícia informácie vyvrátila.

Informácie matky 28. februára vyvrátila polícia. Nové informácie nájdeš v tomto článku.

Text starého článku:

Vo facebookovej skupine Devínska Nová Ves sa objavil príspevok matky osemnásťročného chlapca, ktorého podľa jej slov zbili do krvi. Chlapca museli hospitalizovať a bojuje o život.

Matka hľadá informácie na Facebooku

V utorok večer medzi 21:00 a 22:10 malo dôjsť pravdepodobne k bitke, ktorej obeťou bol Benjamín. Podľa príspevku jeho matky na sociálnej sieti má vážne zranenia: silné krvácanie do mozgu a prasknutú lebku.

„Prvýkrát mal ísť voliť. Veľmi sa na to tešil, že aj on sám už pôjde k urne hodiť svoj dospelácky hlas,“ opisuje ho matka a prosí ľudí v skupine o pomoc. V prípade, že niečo videli alebo majú iné informácie, majú sa jej ozvať. „Veľmi chce žiť a venovať sa veciam, ktoré má rád. Nevychovala som ho preto, aby mi ho niekto teraz vzal,“ napísala v srdcervúcom príspevku.

Domov
Zdieľať
Diskusia