Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. februára 2020, 6:55
Čas čítania 0:57
Tímea Krauszová

Intímna scéna vo Walking Dead znechucuje fanúšikov: Jedna postava si pred sexom na sebe nechala nechutnú masku

FILMY A SERIÁLY THE WALKING DEAD
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Moje oči!

Fanúšikovia The Walking Dead sú znechutení po vášnivej scéne medzi Neganom (Jeffrey Dean Morgan) a Alphou (Samantha Morton) v desiatej sérii populárneho seriálu. Twitter na seba s reakciami nenechal dlho čakať. „Moje oči, moje oči!“ zvolal jeden z používateľov a my sa s ním do veľkej miery stotožňujeme. Na túto scénku sa len tak ľahko totiž zabudnúť nedá.

Odporúčané
V Mlynskej doline vraj vyčíňa známy bezdomovec Zombo. Fyzicky zaútočil už na dve študentky V Mlynskej doline vraj vyčíňa známy bezdomovec Zombo. Fyzicky zaútočil už na dve študentky 24. februára 2020, 16:03

Sex so zombíkom?

Negana chcela Alpha v deviatej časti aktuálnej série odmeniť za jeho pomoc. Vezme ho preto do lesa a povie mu, nech sa vyzlečie. Sama sa takisto vyzlečie (z nevysvetliteľných dôvodov si obaja nechajú ponožky), jediné, čo si na sebe nechá, je maska vyrobená z hnijúcej ľudskej kože.

Domov
Zdieľať
Diskusia