Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. februára 2020, 22:12
Čas čítania 0:46
Dominik Vetrák

Ben Affleck skončil s Batmanom kvôli stresu a depresiám. Jeho priatelia sa obávali, že sa upije k smrti, ak sa roly nevzdá

FILMY A SERIÁLY BATMAN BEN AFFLECK
Uložiť Uložené

Bena Afflecka vystriedal Robert Pattinson, ktorý sa ako Batman objaví už budúci rok.

Ben Affleck minulý rok prezradil jeden z dôvodov, prečo skončil s rolou Batmana a vzdal sa aj písania scenára a réžie. Bola za tým jeho neschopnosť rozlúsknuť a dať dohromady scenár. Následne ho na pozícii režiséra vystriedal Matt Reeves (posledné dva diely Planéty opíc) a do role Bruca Wayna obsadil skvelého Roberta Pattinsona. 

Odporúčané
Pozri si, ako bude vyzerať Robert Pattinson v role Batmana. Režisér filmu uverejnil krátku ukážku Pozri si, ako bude vyzerať Robert Pattinson v role Batmana. Režisér filmu uverejnil krátku ukážku 14. februára 2020, 10:54

Všetci sme však tušili, že za Affleckovým odchodom bolo viac problémov, ku ktorým sa teraz priznáva v rozhovore pre New York Times. Prezradil, že problematické natáčanie a dokončenie Justice League mu výrazne znížilo chuť natočiť sólovku Batmana. Affleck predtým hral rolu Bruca Wayna vo filmoch Batman vs. Superman a Justice League.

Domov
Zdieľať
Diskusia