Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je sponzorovaný obsah spoločnosti Eurovea.
7. februára 2020, 9:04
Čas čítania 1:30
Sponzorovaný obsah

Čo pribudne na dvojnásobne veľkej ploche nového Food Hall v Eurovea?

Čo pribudne na dvojnásobne veľkej ploche nového Food Hall v Eurovea?
REFRESHER
Uložiť Uložené

Koncept sa so zväčšením nákupného centra rozšíri na 35 gastro prevádzok, čaká ťa aj zóna s výhľadom na Dunaj.

Ak si fanúšikom svetovej gastronómie, máme pre teba dobrú správu. Jej trendy budeš môcť zažiť a ochutnať na ďalšom mieste v Bratislave. Eurovea predstavuje nový koncept gastro pasáže v štýle Food Hall.

Koncept Food Hall je už dnes svetový fenomén. Tak, ako sme kedysi nevedeli doslovne preložiť pojem Food Court, dnes sa s ním už stotožňuje takmer každý. Food Hall však posúva zážitok z jedla a posedenia s priateľmi na úplne novú úroveň. Vzniká miesto, kde sa na kurze varenia naučíš prípravu tvojho obľúbeného jedla priamo od šéfkuchára. Miesto, kde len tak posedíš s blízkymi priateľmi pri poháriku, alebo si dokonca namiešaš svoj vlastný v špecializovanom bare.

Prekvapiť môže už len doplňujúci program prednášok, komorných koncertov, čítaní a iných predstavení. Po celej hale sú totiž navrhnuté rôzne multifunkčné zóny, ako napríklad detský kútik, zábavná zóna, pódium pre rôzne prezentácie či vystúpenia, oddychová a spoločenská zóna s výhľadom na Dunaj, ktorý sa stal inšpiráciou pri vytváraní celého návrhu.

Vo Food Hall budú pulzovať chute a vône. Toto miesto nadväzuje na tradíciu, respektíve vzniklo akousi priamou evolúciou pouličného jedenia a trhoviskového ruchu stredomorských oblastí Španielska, Francúzska a Talianska.

Eurovea rozšíri foodcourt. Pozri sa, čo pribudne a ako bude vyzerať
Zdroj: Eurovea

Práve tam má gastronómia zakorenenú hlbokú tradíciu, kde trávenie času jedením a ochutnávaním je hlboko spojené s rodinnými tradíciami a rozvíjaním priateľstiev. V týchto oblastiach dokážu šikovní šéfkuchári nielen pripraviť skvelé kulinárske zážitky, ale aj vytvoriť skvelú atmosféru.

 

Eurovea rozšíri foodcourt. Pozri sa, čo pribudne a ako bude vyzerať
Zdroj: Eurovea

Keď sa tento fenomén posedenia a oddychu začal presúvať z miest ako Barcelona a Madrid a adaptovať sa na metropolitné lokality ako Amsterdam, Londýn, Kodaň a New York – začali vznikať nové, atraktívne a ešte viac exotické koncepty.  Niečo podobné ťa čaká aj v novej, metropolitnej zóne v Eurovea.

Rozšírenie prináša nové možnosti

Súčasný foodcourt s rozlohou 1 600 m2 sa tak zväčší skoro dvojnásobne. Na rozlohe 3 700 m2  vznikne 1 156 miest na sedenie a gastro ponuka sa rozšíri na 35 prevádzok. Súčasťou nového konceptu je spomínaný Food Hall, veľký otvorený priestor navrhnutý na mieru, ktorý prinesie návštevníkom štýlové a hlavne rôznorodé gastro zážitky.

Eurovea rozšíri foodcourt. Pozri sa, čo pribudne a ako bude vyzerať
Zdroj: Eurovea

Priestor nového, inovatívneho konceptu bude viditeľný aj z nižších poschodí, čo bolo hlavným zámerom v celom procese navrhovania. Dizajn je inšpirovaný elementmi vody, kameňom a zeleňou, ktoré odkazujú na brehy Dunaja. 

Záleží od teba, čo si vyberieš, ako a s kým budeš chcieť stráviť svoj voľný čas, s istotou sa dá však povedať, že v Eurovea ťa čaká veľa zaujímavých zážitkov.

Domov
Zdieľať
Diskusia