Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. januára 2020, 17:12
Čas čítania 0:37
Viktor Kniš

Toto je 12 finalistiek Miss Slovensko 2020

NEWS MISS SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Študentky rôznych vysokých i stredných škôl z celého Slovenska budú súťažiť v Miss Slovensko 2020 počas finálového večera, ktorý sa bude konať 25. apríla.

25. apríla 2020 sa bude konať už 25. ročník Miss Slovensko, v ktorom zabojuje o korunku krásy dvanásť mladých dievčat zo všetkých kútov krajiny. V stredu absolvovali finalistky – študentky stredných a vysokých škôl prvé spoločné stretnutie.

V dvanástke finalistiek Miss Slovensko 2020 sú Natália Vohláriková (Šintava), Kristína Víglaská (Zvolen), Kristína Kramárová (Trenčín), Lucia Jesenská (Vrútky), Melanie Theresa Beňková (Borský Mikuláš), Ivana Zvaríková (Banská Bystrica), Natália Lopašovská (Sereď), Leona Novoberdaliu (Bratislava), Vanessa Šabíková (Hronský Beňadik), Alexandra Svrčková (Prievidza), Viktória Špotáková (Marianka) a Viktória Podmanická (Banská Bystrica).

Domov
Zdieľať
Diskusia