Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. januára 2020, 19:21
Čas čítania 0:27
Tímea Krauszová

19-ročný Roman ukradol tovar zo stánku s e-cigaretami v hodnote takmer 4500 eur

NEWS SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Polícia po zlodejovi pátra už niekoľko mesiacov.

Policajti v Bratislave pátrajú po mladom chlapcovi, ktorý ukradol tovar zo stánku s e-cigaretami. Jeho úlovok má hodnotu takmer 4500 eur. Polícia na svojej sociálnej sieti píše, že naňho vydali zatykač.

Kradol v obchodnom centre

Stánok s elektronickými cigaretami v jednom z bratislavských obchodných centier bol voľne prístupný a nezamknutý. Mladý muž práve toto využil a ukradol rôzny tovar v hodnote niekoľkých tisícok eur. Tovar ukradol ešte v septembri 2019, odvtedy ho nevedia nájsť. Keďže sa trestnému stíhaniu vyhýba niekoľko mesiacov, Okresný súd v Bratislave na neho vydal zatykač.

Odporúčané
Kto je Dobroslav Trnka? Ako generálny prokurátor dal Kočnerovi veľkú moc, nosil šušťáky a mal problém s alkoholom Kto je Dobroslav Trnka? Ako generálny prokurátor dal Kočnerovi veľkú moc, nosil šušťáky a mal problém s alkoholom 19. januára 2020, 14:08

Práve preto sa polícia obrátila na ľudí, ktorí by mohli Romana poznať alebo ho niekde videli. Akékoľvek informácie majú občania hlásiť polícii či už telefonicky, osobne alebo aj na Facebookovej stránke.

Domov
Zdieľať
Diskusia