Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. januára 2020, 10:12
Čas čítania 0:46
Dominik Vetrák

Don’t Breathe 2 konečne našlo režiséra. Kto film natočí, o čom bude a kedy sa dostane do kín?

FILMY A SERIÁLY DON'T BREATHE 2
Uložiť Uložené

Pokračovanie skvelého thrilleru natočí scenárista, pre ktorého pôjde o režijný debut.

Režisér Fede Alvarez dostal thriller Don’t Breathe do kín v roku 2016. Odvtedy sa viac-menej pracuje na dvojke a dohaduje sa, kto to vlastne natočí. Alvarez mal množstvo iných povinností a navyše ešte uprednostnil aj rozvíjanie Evil Dead. Momentálne chystá fantasy Labyrinth, a tak padlo rozhodnutie, že sa musí nájsť niekto iný, ak na sequel nechceme čakať 10 rokov. 

Hollywood Reporter dnes prichádza so správou, že niekto taký sa našiel. Volá sa Rodo Sayagues a s Alvarezom pracoval na scenári jednotky. Don’t Breathe 2 bude jeho režijným debutom. Budeme mu držať palce, rozhodne nemá jednoduchú úlohu. 

Odporúčané
10 najočakávanejších hororov roka 2020 10 najočakávanejších hororov roka 2020 5. januára 2020, 17:31

Dej by sa mal posunúť o niekoľko rokov do budúcnosti. The Blind Man (vráti sa Steve Lang) si žije utiahnutý v pokoji domova, až kým ho nedobehne minulosť. Ak si sa bál, že sa slepec na dôchodku vybehne naprieč svetom hľadať dievča z jednotky, nemusíš sa báť. Očividne zostaneme v jeho dome, respektíve v reálnych medziach príbehu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia